23.04.2024

Днес се обръщам към тези, които противно на здравия разум, вярват на КК и патерицата на ГЕРБ. Пътят към ада е постлан с добри намерения. Прекрасните идеи за България служат на КК само за осребряване. И хората, искайки да вярват, вярват, като игнорират всички факти и обстоятелства, които им пречат на вярата.

Бях изумена от озлоблението, ниският интелект и откровената простащина на хора, които много добре знаят какво съм направила за партията им. И не намирам логично обяснение как хора, които уж се борят за България, в същото време изпадат в бесен амок и като каруцари обиждат при всяка критика. В моята среда е леко недопустимо подобен каруцарски език. Мъже, които не виждам какво точно са направили да защитят България, освен да висят по площадите и да крещят френетично в слава на вожда си, грозно ме обиждат – една жена, на възраст, външен вид, поведение, клеветят ме, заплашват. С пълното съзнание за безнаказаност в простотията и това, че подобно просташко и каруцарско поведение ще допадне на кумира им.

Аз не се срамувам нито от възрастта си, нито от вида си. Нито от постъпките си. Винаги съм следвала истината и никога не съм си слагала цена. Но се срамувам от поведението на хора, които се смятат за мъже и смятат за напълно естествено да ме наричат с обидни думи и да ме клеветят. Напоследък дори Кирил Петков и ДБ не ги плюят толкова, колкото мен, която достатъчно допринесох за изборния им резултат. Тогава мазно искаха да се снимат с мен и ме хвалеха. Но само няколко критики към вожда им и подивяха и показаха истинското си лице. Дори психодесните не са си позволявали толкова гнусно и долно поведение.

Може за някои от вас да съм баба. Да, на 52 години съм и не се срамувам от това. Била съм и на 18. Да ви пожелавам ли никога да не стигате до моята възраст? Може и да не изглеждам като модел, но аз съм политик, адвокат и общественик. Какви са ви критериите за това? Или понеже КК не отговори смислено на нито една от критиките ми, включително за новите изнесени факти за злоупотреби с пари в партията, единственият ви отговор са грозни обиди и клевети?

Когато нямаш аргументи, започваш с обидите. Но хората виждат поведението ви – поведение на орки и диви варвари, които са готови да спорят само с обиди и клевети, а не с факти и документи. И така ли ще управлявате България? С обиди към всеки, който ви задава въпроси? С клевети към всеки, който ви посочва грешките? С насилие към всеки, който ви отрича?

Поведението ви е жалко и недостойно. Показва какви мъже и хора сте. Показва възпитанието и интелекта ви, или по-скоро острата липса на такива. Което доказва и тезата ми за кадрите на партията.

Елена Гунчева