02.05.2024

Виждам, че високо ме ценят. Леко съм разочарована, защото се въртяха едни три милиарда, няколко офиса и пост за нотариус. Изведнъж само един милион и само един офис! Срамота! Циции такива! Да не ги окрадохте другите, бре? Че той Костя има навика да прибира безотчетни пари?

Понеже съм никоя, гербавите и изродени сайтове не престанаха да се занимават с мен. И тъй като са много добре осведомени – от службите лично, на трета ракия, когато разчувстван от идеите на Костя агент примерно на ДАНС или ГДБОП, подава ДОКУМЕНТ, от който се вижда, че ще получа от някого /много моля да допълните документа, защото не знам от кого да си ги взема/ и някога /също моля да уточните дали падежът е настъпил, за да образувам заповедно производство по чл.410 от ГПК и да си ги взема/ едни пари. Особено много настоявам да ми кажете къде е офисът/офисите, защото ми писна да плащам наем за кантората си, вече правя разчет колко мога да изкарам от офиса/офисите и как да ги давам на други под наем и да си живея от рентата.

Явно в бързината са пропуснали договорката за нотариус. Що така, бре? Къде оттече нотариуса? Я се вземете в ръце и прецизирайте нещата. Настоявам да уточните и допълните Документа кой трябва да ми ги даде парите и офиса. И защо толкоз малко пари? В интерес на истината аз се оценявам много по-високо. Може би съдят по себе си – някои от сектата и на Женския пазар да се пуснат да ги продават, няма кой да ги купи дори при намалена цена. Та съдят по себе си.

Е, поне остава утешението да сте фенове и последователи на жена, на която за хобито й и истината й дават един милион. Лично аз съм впечатлена от себе си! И леко разочарована, че на толкова малко са ме оценили. Здраве да е, в следващия Документ /автентичен, оригинален, боНба и шоГ/, вероятно параметрите ще са по-сериозни. Тръпна в очакване!

Елена Гунчева-Гривова