24.04.2024

Общо взето забелязвам мобилизация на мозъчните клетки на българските умно красиви западнофили, които умират от страх, че грантовото им сладко съществуване приключва и затова всеки един от тях е уреден в някоя телевизия или друга медия да громят Путин и Русия. Че иначе глад ги чака, тези хора отвикнаха да работят труд. Какво ще правят занапред, не искам да ги мисля! Имам идеи за тях, но ще ги спестя за масовата публика.

Основната недостатъчност на западнофилите е, че нямат ни най-малка представа от истинските процеси и събития в Русия, нито в света и никаква представа от процесите в България. Това важи за всички, не само за грантаджиите. Точно както антикомунистите накрая се превърнаха във фанатична секта, която няма връзка с реалността, така и русофобите и западнофилите вече се превръщат в напълно заблудена общност. Нямам нищо против, каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи.

Мобилизацията на мозъчни клетки показва провал на мисловната дейност на тази порода хора. Като им слушам глупостите, отвреме на време се налага да поема въздух и да погледна какво говорят, съм сигурна, че мобилизация се налага, защото мозък няма. Тя е последен опит за запазване на човешкия облик, неуспешен според мен. Цитирах няколко такива екземпляра и глупостите, които пишат и говорят, нямам време и желание да ги следя и обсъждам. Само ще представя един такъв глупак, руснак от същата категория като нашите бездарници, цитиран от „Сега“, вестник, изкопал дълбока дупка в последните две години. Та този идиот там казва, че мобилизацията в Русия била показвала, че армията се била провалила, та затова…. Добре бе, айде да си мобилизираме мозъчните клетки и да видим. Първо, руската армия досега не участваше в боевете, проверете си. Как не е успяла, като не е участвала? Второ, ако управлението и командването извършва мобилизация, ще обяснят ли на всеки малоумен защо го правят? Нали докато обясняват на противниците и войната ще свърши! Следователно, тук аз мозъчни клетки не намирам, какво да говорим?!

Днес ще кача малко нивото нагоре, защото каквото се случва, е безпрецедентно интересно гледано от високо.
Забелязва се умирането на един континент, Европа. Това е единственият континент, който умишлено се самоунищожава от всички континенти в света. Това не може да е случайно. Даже Африка е добре балансиран и свободен континент на фона на случващото се в ЕС. За континента Австралия не говоря, тъй като той е фактическа територия на кралството на мъртвите. За това кралство тепърва ще разговаряме.

Не всички държави в Европа са членки на ЕС. Някои избягаха, а някои не са влизали. Но всички те са обект на унищожението. Най-добри условия за успех в унищожаването на държавата, но и на цивилизацията, имат Германия, Испания и Франция. Потресаващо е умишленото унищожение на икономиките им. Ако не успеят да обърнат нещата, ще се случи нещо, което изглежда невъзможно, но всъщност е абсолютно възможна реалност – същинско връщане поне 500 години назад. Ако не се вземат мерки да бъде спряно управлението на европейските урсули, ЕС ще се превърне в индустриално гробище, а Германия ще стане индустриална пустиня. Не им се вярва! Пак ще си говорим.

На фона на огромната заплаха за бъдещото съществуване на цивилизация в Европа, забележете, изобщо не казвам бъдещо добро развитие на Европа, говоря за това дали изобщо ще има живот в Европа, в Италия имаме плах опит за спасение. Анатемосаните крайнодесни спечелиха изборите, при все че бяха заплашени лично от главната Урсула, вещицата на вещиците.
Първи ми е интересно какво ще направят сега Урсулите. Искам да ги видя как ще смажат италианците.
Второ ми е интересно да видя резултатите и в други държави членки, в които предстоят парламентарни избори.
Трето, фактически крайнодесните и крайнолевите (крайнолеви все още не съществуват, все още не се е появила истинска лява партия никъде!) са едно. Едно и също искат – ограничаване на глобалистите и изземване на властта от ръцете им. Това е задача номер едно!!!!

Точно в момента забравяме за всякакви противопоставяния, има само една цел – спасение от глобализма.
В Италия фактически спечели Берлускони, който лично е развивал новата политическа звезда със звучното име Джорджия. Основното, което в момента ме интересува е, че тази групировка е била ПРОТИВ МЕРКИТЕ, ВАКСИНИТЕ И ТЕРОРЪТ СЪС СЕРТИФИКАТИТЕ. А сега се обявява и за нормализиране на отношението към Путин, на когото Берлускони е личен приятел.
Качвам с асансьора нагоре.

Определено може да се каже, че изглежда така, сякаш САЩ и Русия унищожават ЕС. Как точно ще се интерпретира реалността и как ще се представи тя от двата ъгъла, не е толкова важно. Фактите говорят, че ЕС загива под огън от два фронта едновременно.
Дали има уговорка между Путин и Байдън по този въпрос, тоест между Путин и ДД, не мога да кажа със сигурност, според мен да.
Дали Путин изпълнява задачи на ДД спрямо ЕС, с цел да получи някакви отсрочки за Русия, не мога да кажа със сигурност, според мен да.

Дали има уговорка между Русия и САЩ за бъдещо сътрудничество без Европа, не мога да докажа, според мен – О, да!
Дали ДД прави опит да се прегрупира, за да оцелее, да и дали Путин участва в диктуването на правилата на това прегрупиране, абсолютно съм сигурна!
Дали ДД изостави ЕС на произвола на съдбата, за да се опита да оцелее, със голяма сигурност да.
Дали тези процеси на тъмните сили, с които Путин много внимателно танцува, са полезни за унищожаването на бактериите, бацилите и вирусите, които мъчат Европа, абсолютно съм сигурна! Както 40 градуса температура спасява тялото от смърт чрез изтребване на микробите.
Защо Европа?
Не знам. Може би глупостта, причинена от живота в удоволствия, си направи там най-здраво царство, а Природата глупави царства не търпи.

Тази сутрин, докато започва може би най-важната седмица в 2022 година, излагам точно тези истини на показ. Те не са за всеки. И припомням, че истинските отношения между доброто и злото са точно определени и те са част от Живота. В случая ставаме свидетели на една отлична операция за спасяване на Европа от бацилите. Чрез супер тежка криза.
Слизам с асансьора на обичайния етаж.

На етажа, на който Путин и ДД са противници. Новите задачи в хибридната война на ДД с Путин включват следното – Към ежедневното демонизиране и оплюване, подриване на състоянието му, се прибавя нов щтрих, че той не може да ръководи, много е глупав и ще провали войната.

Това го казвам специално за тези антиглобалисти, които се подведоха по неуспеха в Донбас и тръгнаха да го свалят, защото не бил вече подходящ. Случайно тази идея е същата като идеята на ДД. Така че много внимавайте!

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЯМА СА ИМА.
ЯДРЕНА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА.

Анастасия Гешева