11.05.2024

Анастасия Гешева

Вчера в Киев отидоха представители на онази общност, която спасявайки Украйна от Русия, всъщност я убива. Не е лесно да се разбере тази истина, трябват години и години живот, за да можеш да отлепиш съзнанието си от лепкавата повърхност на заблудите и лъжите. Качих някои снимки, да се видят кои бяха в Киев и как изглеждат. Борис Джонсън също отиде.

Той, който украинците трябва да съдят като причинил унищожение в народа от най-висша степен. Вече знаем със сигурност, че той е причина за вече 2 годишната война. На фона на поредните просташки изцепки, за които разбрахме, че идват от Тагарев, да се осветят сградите на българските институции в синьо жълто, имам да кажа някои неща.

Впрочем аз не разбирам как като се оцветиш в съответния цвят, помагаш на хората да не умират. Но това са ползите и лъжливи форми, чрез които глобалистите, антихристите, демоните управляват подчинените им хора. Например сърце, оформено с дланите на двете ръце, е чиста форма, която тъмната страна използва, за да хване душата. Човекът си мисли, че показва любов и нещо добро, а всъщност участва в тъмния фон, без изобщо да подозира. Това са форми клишета, които принизяват, заключват душите на хората.

Какво ще се случи оттук насетне по темата Украйна? Още и още умиране, раняване и разрушения. Защото Западът иска войната да продължи до пълната победа на Украйна. Което е абсолютно невъзможно, никога не е било възможно. Но в този пореден рунд на замислите за унищожение и на Европа ще бъдат ограбени европейските народи, уж с обяснението, че се дава на Украйна. Пари, фондове, оръжия – всичко това източва Европа и ще продължи. Следващата глупост е подготовка на Украйна за пролетно ново контранастъпление. Само напълно болен мозък, който отдавана е изключен, може да вярва да подобни фантасмагории. Никакви ресурси няма Украйна за втори контранастъпление. От което следва, че партньорите на Украйна, страните от НАТО ще влязат в открита война с Русия. Което пък е главната фантасмагория! Да, да, знам, че на хартия и теория е възможно. Но в истинския живот това е пълна глупост, която ако се допусне, ще доведе до физическо унищожение на някои места на Запада. Русия е неуязвима и когато, не ако, а когато, Путин спечели следващ мандат, ще се разгърне и всички планове на НАТО ще бъдат като картонена кутийка на проливен дъжд.

Аз не мисля, че има нормален разумен човек, който да смята, че НАТО в момента, след 2 години война на Украйна с Русия, може да причини каквото и да било неудобство на Кремъл. Ако има такива, значи те са или луди, или брутално невежи какво точно се случва в Русия и в Света. Майдан за Навални няма да има. Йоланда и да я развяват по целия свят, отдавна тези фирми на хибридна война с Русия не дават никакви резултати. В същото време прогнозирам бурен растеж на отношенията в БРИКС и нови държави ще влязат. Още по-мащабно консолидиране на антиЗапада в целия свят. Завършвам прогнозата си само с едно аргументче. Русия, Китай, Северна Корея и Иран имат ракети за бързо поразяване на супер далечни цели. Освен ядрените им ресурси. САЩ и Великобритания нямат хиперзвукови ракети. Тук разговорът за това кой има предимство и чие е бъдещето приключва.

Анастасия Гешева