27.04.2024

Вчера светът стана свидетел как стават нещата. Как посещенията в Киев ПЪРВО СЕ УГОВАРЯТ С МОСКВА. Аз се чудя как така по време на война враговете на Русия си пътуват безпрепятствено до Киев, а то какво било, ми те първо се обаждали в Кремъл, че ще посетят Зеля.

Сигурна съм, че и за нашия многофункционален психично болен кретен миналата година са звъняли, сакън да не го затрие някоя ослепяла руска ракета.

Всичко това показва разпределението на силите.

Руснаците държат Украйна в ръцете си и само западните оръжия и всякакъв вид военно и разузнавателно присъствие на терен правят да изглежда така, сякаш Украйна все още съществува. Да водиш война с някого, но да му звъниш постоянно, когато се разхождаш около него и той да те пуска свободно да си правиш разходки, това е връх на световното геополитическо лицемерие!

Знам защо го прави Русия, знам и защо го прави Западът. Всичко е игра за пред хората, но…..ИМА ЖИВ РЕАЛЕН ФРОНТ И НА НЕГО ЗАГИВАТ ХОРА ВСЕКИ ДЕН И ЗАПАДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ТОВА ДА СПРЕ, защото страшно много пари печели от това.

Русия си гони нейните цели и ще си ги постигне.

Геополитическото лицемерие е достигнало крайния си предел, нещо ще се случи, защото не може повече така. Живеем в свят, изтъкан от лъжи!

Говорят ми за заплаха от ядрена война, плашат де що видят човек, че Русия ще дойде в леглата им, а те звънели на Путин всеки път, да го питат дали ще ги пусне да се поснимат със Зеля и да пръснат на тълпите златни монети за още по-добро препариране! Отврат!!!

Днес ще разберем какво ще се прави оттук насетне. Но посоката е ясна и вече взета. Първо конфликтът ще върви към пълен успех на Русия в него, Украйна ще изчезне от картата на света, независимо колко време ще отнеме. Западните и части ще преминат към други държави. От няколко дни си мисля, че същата съдба ще има и Молдова. Русия ще върви към неутрализиране на либералната част в себе си, растеж на националното съзнание в държавната политика, деглобализация на всичките и сфери. Същият процес ще стане и в целия свят. Глобализмът загива, световното господство на Колективния англосаксонски Запад залязва, като САЩ ще залезе завинаги. Но много бавно ще става!!! България я чака преобръщане на геополитическата посока, оттам и социалната промяна ще дойде. Възможно е още тази година да тръгнем натам. Навсякъде либерал-глобализмът ще търпи крах. Но много бавно.

Които нямат Телеграм, няма да могат да чуят Путин. В България са спрени всички руски медии. Но съм сигурна, че свободните платформи в интернет ще направят необходимото. Не зная дали приятелите журналисти, които четат моя канал и с които поддържам хармоничен контакт, си дават сметка колко важна е сега тяхната журналистическа работа. Много е важна, на вас разчитаме!

Щом Божо Перчема и НискоЧело Мирчев реват, че щяло да има фалшификации на изборите след случките в ЦИК, значи сме на прав път!

Анастасия Гешева