19.04.2024

Общо взето политкоректната глупост и политкоректният ежедневен ступор на евро-атлантическите управленци продължи с пълна сила и вчера и до днес сутринта. Дежурните обяснения, заклинания и глупави политически изявления, граничещи с червената линия на здравия разум. Някои са откровени глупости!

У нас все още няма никаква официална реакция и оценка на новата ситуация. Общо взето почти всички членки на ЕС вчера се изказаха на ниво премиер или външен министър.

Особено глупаво е заявлението на НАТО. Чудех се дали да го цитирам, но не намирам смисъл, има го, който иска да си го чете.

Защото на мен ми е важно друго.
Да припомня защо сме в тази ситуация.

В тази световна ситуация сме, защото Русия отказва да се подчини на политкоректния световен дневен ред, разписан от отлично познатите на всички няколко шепи хора, които са решили, че светът е тяхна собственост заедно с хората и домашните им любимци.
ЗАТОВА СМЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ!

Когато се загубите в лавината от дезинформация за смисъла на случващото се и объркването на логиката, което е основен приоритет на тъмните сили, просто си спомнете това.
Че има някои държави и държавни ръководители, които не желаят да приемат прекрасния швабов свят за себе си. И затова сме на прага на световна война и ядрена война, които няма да се състоят според мен.

Знам, че ме обвиняват, че все казвам, че няма да има война, пък то има, но обвиняващите ме да се огледат и да забележат, че всички разяснения по липсата на нужда да се води война и предупреждения, че това не е добра идея, не се възприемат от едната страна и се налага другата страна да направи нещо.

Ако някой не е обърнал внимание на Путин, да обърне внимание на думите му, че Русия повече никога няма да отстъпи от своя суверенитет. Ако да искаш суверенитет означава да се намираш във военна обстановка, изводът е, че светът е в положение на много голям проблем.

Отново повтарям, в света дрънкат оръжия, защото има народи, които не желаят да живеят по модела и в реда на тъмните западни елити!

Докъде ще стигнем в това противопоставяне, предстои да видим. Не се страхувам да правя прогнози, за мен нещата са видимо ясни, но се притеснявам от способността да се възприеме идващото. Пример е пълното обезумяване по темата, че в Русия е диктатура и няма демокрация и свобода на словото, а Западът е свободен, отличен и главно ДЕМОКРАТИЧЕН. Не знам, докато има хора, които не могат да видят абсурда на тази лъжа, не може да се говори свободно за идващото.

От вчера ЕС спешно говори за ГМО 2.0, ново поколение изменени храни, предвид климатичните кризи и несигурността.
Предвид последствията от масовата ваксинация с препаратите за подбор се очакват нови форми и цени на медицинските услуги, не ми се мисли какво са приготвили. Предвид идващата невиждана европейска икономическа криза, без война във военни условия на живот, има взети мерки за потушаване на масово народно недоволство чрез прегрупиране на силовите структури на държавите.

Лидерите на ЕС, ако бъдат оставени, ще хвърлят народите на Европа във месомелачката, без да им мигне окото, точно както хвърлиха украинския народ. В това не се съмнявайте, за тях ние сме стадото, което доят и стрижат.
Достатъчно е да видите вчерашната снимка на гинеколожката и пекарката на понички, понастоящем председател на ЕК и премиер на Великобритания, да им чуете изказването за актуалната геополитическа ситуация, за да ви се изправи косата от ужас пред лицето на най-невероятното безумие, което Европа е виждала евър.

Никакви опасения за диктатура няма да ми попречат да отхвърля за себе си тази възможност да ме управляват лумпените на Сорос и Шваб!

България ще бъде опазена, както винаги. Но това не важи за евро-атлантическите политици в България. Те ще следват съдбата на своя клон.

Анастасия Гешева