20.04.2024

Разбрахте ли, българи? Ще купуваме още осем самолета F16 от САЩ, които ще се появят в реалността през 2027 – ако изобщо се появят. Но ще ги платим предварително като последните балами. За да си „попълним“ нарисуваната ескадрилка и да станем за пореден път за смях на цял свят.

Дори и танкерите на Киро ще доплуват по-рано – ако изобщо доплуват. Значи гъзолизците няма да дадат тия милиарди – наши собствени пари – за продоволствие и отопление на гражданите ( за „бизнеса“ не ме е еня, у нас бизнесът е престъпен ), а ще ги натикат отново в бездънния задник на американците – срещу кукиш! Значи вместо неутралитет, за който призовават нормалните българи, нищожествата на Радев ще се „въоръжават“. С какво? С бутафория. Ще дрънкат оръжие, колкото „да ядосват Путин“, но ще излезе през нашия нос – и си го заслужаваме, защото 33 години търпим гниди да ни управляват ! Опасност за България има, разбира се – НАТО си търси други кретени за пушечно месо след украинците и с кеф ще направи от страната ни бойно поле.

Дори ядреният удар, за чието подготвяне от САЩ съм напълно сигурна ( спомнете си кой хвърли атомните бомби над Япония), а такъв удар ще предизвика ответен – да е сравнително далече от нас и да е „ограничен“, наясно сме с ядреното заразяване на континента. И какъв пъкъл означава това. Имаме спомени от Чернобил, който сега ще ни се стори като поръсване с росица.

Отново – за кой ли път клякаме пред колосалното изнудване на САЩ. Само с 5 процента от тия милиарди можеха да се ремонтират бомбоубежищата в страната, които се рушат три десетилетия.

Милена Върбанова