25.04.2024

Ситуацията в страната става все по-комична! В устрема си да се харесат на дЕдо Бай Дън, много политици започнаха да дрънкат глупост след глупост!

Днес слушам Баце да разказва на симпатизантите си в Бургас, как бил готов да подкрепи правителството на промяната! Да му се чуди човек на пируетите? Но в казаното от Баце има и подсказка към Радев и тези, на които ще връчи третия мандат!

Явно господаря е наредил да има кабинет, а Баце показва, че е приел доклада!

Сега остава да видим какъв тюрлюгювеч ще ни предложат. Но най-интересното е, че всички вкупом заговориха за диверсификация на газа и отказ от руския газ. Явно тези хора така и не разбраха, че не ние се диверсифицираме, а руснаците се диверсифицират от Европа и се обръщат към необятните пазари на Изток, където е съсредоточено над четири милиарда от населението на света!

Само едно нещо няма да разберем как така произведената в България електроенергия е на пет пъти по-висока цена за българския бизнес? Нима не виждат какво прави Орбан в Унгария?

Скоро и ние ще усетим като Зеленски, че на дЕдо Бай Дън не му дреме за нас, а с пълната липса на газ, ще усетим и руската диверсификация!

Димитър Байрактаров