25.04.2024

Много бързо се прибраха перките на английския сокол в Косово, след след като и вчера провокацията в Тайван се провали, след кратка размяна на реплики, моментално заставане на Путин зад Сърбия, след задължителното излайване на пудела НАТО, Република Косово се отказа да препятства движението на сръбски граждани в страната за срок от 1 месец. Не се съмнявам, че провокациите срещу Русия и руски зони на влияние ще продължат, но както казах снощи, не сме в 1999 година и глобалистите са вече разкрити в много голяма степен и много сериозно са прихванати номерата им, в резултат на което им е невъзможно да действат като досега и да получават досегашните необезпокоявани от никого успехи. Да, много лоша новина е това за всички техни зони на влияние и конфронтация, за всички техни политици, и особено лоша новина е това за техните проводници, инфилтрирани в обществата и щедро финансирани.

Важно е да се разбере, че оттук нататък поне известено време ще трябва да се занимаваме с английските посланици, а не с американските. Англия отнема глобалната инициатива от САЩ във воденето на глобалната хегемония. На Балканите със сигурност. Неслучайно днес вестник Труд излиза с пространно интервю с английския посланник в София, от когото чуваме добре познатата песен на Колективния Западен Титаник – Русия е заплаха за всички, Русия е врага, Русия трябва да бъде смазана, със сила или със санкции. Естествено, че Русия е заплаха! За глобалисткия таен тъмен и скрит световен тоталитарен ред е пълна заплаха! Заплаха е за цялата дърташка западна корпоративно-банкова дружинка, която си режеше света на хапки и сладко си ги поглъщаше в безкрайните търбуси на западния аристократизъм. Дотук! Много отдавна свърши това време, но още много време ще мине, преди да го разберат.

За втори пореден път Западът и НАТО бягат от директен военен сблъсък с Русия. Не знам що за стратези управляват алианса и военните им политически центрове, като гледам у нас какви са, ми става ясно – малоумни чиновници калинки, промити мозъци, които превръщат темата „война“ в глобална западна мъка, от която ти побелява косата, гледайки какви идиоти държат копчетата. Айде, нали искаха да нападат Сърбия тази нощ, що се отказаха? Нещо не са така смели като при Мадлин Олбрайт и нейният млад любовник Хашим Тачи. Какво се промени за тези 23 години?

Аз още чакам Полша да навлезе с 20 000 армия в Западна Украйна, от 20 май ги чакам, ама не идват. Глобалистите си правят разписания както винаги, ама нещо тези разписания не работят, чакаш влака да пристигне на гарата, ама го няма. Иначе разчетите им са точни – нова вълна на вируса по разписания, случайно войни по разписания, демократични ценности по разписания…..нещо не вървят плановете добре.


Две сведения на вниманието на българския обществен надзор, който всичко знае и всичко разбира.

Договорът на България с Газпром, който е активен до края на тази година и в момента едностранно нарушен от българска страна, от фамозното канадско недоразумение, е най-изгодния от всички договори на европейските държави. Заслугата не е на Бойко, нито на който и да било. Заслугата е на вътрешното дълбоко отношение на Русия и лично на Путин към България и българския народ. Това обаче могат да го разберат малцина. За останалите то е неразгадаема дилема, която няма да се схване още сто години. В момента е достатъчно България да изпълни условието да плаща в друга банка в друга валута и няма никакъв проблем да имаме газ, петрол, ток, топла вода и парно. Чудя се кой и защо създава проблеми там, където такива няма и прави от мухата слон и превръща един прост въпрос в много сложен? Знам кой. Приятелите на Америка за България. Откажете се, времето ви изтече!
Доставките на енергия от Газпром за България ще продължат, независимо колко трудно ще бъде да се вразумят политиците, които с всички сили гребат срещу течението.

Вчера, в деня на руския морски флот, Путин обяви нова военно морска доктрина на Русия. Новината е от нашите медии, които отразиха събитието подобаващо така – Русия счита световния океан за свой и следователно представлява опасност за мира и просперитета на целия добър и красив свят. Не бе, не е това! Русия обяви точно три морета и един океан за своя неприкосновена стратегическа зона – Черно море, Баренцово море и Охотско море, балтийските и курилските проливи и Северния ледовит океан. В тези зони тя ще брани като своя територия интересите си и ще ги обезпечи сякаш са нейна територия. Внимателно ли се чу? Черно море е стратегическа зона на влияние на РФ и всякакви чужди намеси там ще бъдат считани за директна заплаха за РФ! Добре дошли на англичаните и американците в Черно море!

И още нещо.
Турция не е инициатор на вълненията в Косово.
Турция не е заплаха за България.
Турция много внимателно служи на Русия.
Който има желание, нека се вслуша в това, което казвам. Зная, че съвсем малцина обръщат внимание какво казвам и съвсем малко хора намират думите ми за важни. Това няма значение, важното е, че накрая така се получава.