18.05.2024

Деса Атанасова значи?Брутално предложение от прерийния мустанг и осеменител Бойо.Е,това вече е абсолютно дъно.Една от най-простите п@тки с излъчване на стринка зад редосеялката в предаването ,,Бразди“.

Ето как я виждам аз тая убавица.

Аграрно ми е. Видя ли тая булка, оригвам се на кисел чесън и пача. Пренасям се на селски сбор в училищния стол. Силно ме лъхва на ТКЗС, предаването,, Бразди“, парфюм,, Amarige“, агнешки чревца, курбан и овча постеля в селска къща. Домашната кокошка къкри с щръкнали крака, а мирисът на кочина, външен кенеф и залоясал курбан рисуват наситени картини в съзнанието ми. Благи добруджански говеда тръгват на паша по ранина. Над кюмбето виси закачалка с шуби напоени с миризми на лучена яхния, агнешко и тежка кърска пот.

Яката кака от Дулово с прасци като на кон битолия и мощна снага чака партийния секретар БокУ да я оноди у лятната кухня зад сайванта връз миндера с родопските одеяла. Кирпиченият под се тресе под напора на волския силен крак на бащицата. Пръхтящ прериен мустанг над плодна кобила . Делириум и предсмъртен гърч. Мавърът, Отело, Сатир и Мефисто всичко в едно. Букет от хормони на мускусен бик. Орденът

,, Стара планина“се присъжда на най-сръчната с редосеялка, 30 килограмови менци с козе мляко, най-виртуозно отскубване на кокоши глави и износване на 20 килограмови петзнаци,Деса ,,общата“.

Бе направо е за конституционен съдия.

Закривайте тая държава!

Диана Владимирова