28.03.2024

Днес ще оповестя следващият супер момент в преустройството на геополитическата реалност в света, с която родните и международните „демократи“ изобщо не са съгласни, че се случва и че има право да се случи и ще докажа това.

Азия, Централна и Южна, излиза от вековното придържане на главата и ниско долу до земята, натисната с крака на Западния човек. Дали ще го наречем колонизатор или инвеститор, няма особено значение. Важното е, че доктрината за завързване на държавите в Азия и придържането им постоянно в положение на полуглад и полуживот отива в историята. Да, добре е да се знае, че състоянието на цял един континент огромен като Азия, е резултат от конкретни решения на шепа хора „демократи“, управляващи най-декократично най-демократичнире държави на света.

Този модел свърши със срещата в Самарканд и аз затова казвам, че обявявам супер новина.
Азия, според мен и Източна Азия ще побърза да се освободи скоро, преминава в напълно нова ситуация, в която има два могъщо нови щтриха.

На първо място Азия ще излезе от зависимостта си от Запада, от Колективния Запад, при това много бързо, защото ми се струва, че държавите в Азия много успешно надмогват колониалния комплекс за малоценност, насаден с кръв, насилие и подчинение на волята от изключително цивилизованите двукраки, които вчера се скъсаха да реват. Мисля, че политически азиатските мега държави от всички части на континента, без източната засега, много успешно се отърсват от оковите в съзнанието си и се еманципират много силно по отношение на белия колонизатор.
Когато този процес завърши някога, Азия ще се окаже супер сила.

На второ място Азия е на път да се самоорганизира в използване, развиване и внедряване на своите колосални икономически ресурси, природни и човешки. Точно заради тези ресурси главата на Азия досега метеше прахта на пода. И сега, когато държавите в Азия влязат в пълно и собствено владение на собствените си ресурси, ще стане абсолютно страшно за целия глобалистки свят!
На практика Азия е в състояние да смели Европа на една хапка. САЩ на две три хапки, а Австралия просто ще я превземат и толкова.

За голямо съжаление на „демократите“ този процес е в пълен ход. Виждам гърчовете им под формата на злобни злостни демонизирания, типично за „демократите“ те се зъбят, обиждат, злобеят и ако се наложи, убиват. Само едно мнение ще спомена, без името на автора, няма нужда, казионен идеологически париец-журналист на Дойче веле – Самарканд било среща на диктаторите (точното определение дадено от корифея е „диктаторско сборище“). Да, когато стърчиш едва педя от Земята, нещата ги изглеждат едни. Когато стърчиш 100 етажа над Земята, нещата са съвършено различни. Няма да се занимавам с оплюването на добре познатите гумени глави в България, защото нямам право да го правя, всеки си работи там, където е закачен и служи на това, на което е закачен.

Диктатори са азиатските лидери на държавите.
А европейските и англо-саксонските лидери какви са?

Във връзка с изложеното, очаквам супер активизиране на пълната мощ на глобалистката ДД в Азия. Очаквам мощни „демократични борби“, мощни вътрешни цветни революции. Очаквам „природни“ и дигитални катаклизми. Очаквам опит да се отворят поне няколко войни. Очаквам супер активизиране на хибридната война с Азия, която ще се изразява в демонизиране на лидерите на азиатските държави, демонизиране на икономическите проекти в Азия.
Но.
Арабският свят чака около тъч линията да се включи в играта и ще играе срещу Запада, в това няма никакво съмнение. Знаете ли защо? Защото главното, което движи в момента цяла Азия, не е нищо друго освен опияняващото чувство за свобода от тиранина. Тази жадувана вътрешна свобода, която Азия сега преживява, е нещо, което западният планктон никога няма да може да разбере, оцени и отчете. Затова.

Сигурна съм, че черновите на военните съюзи между азиатските държави и групи държави лежат вече в бюрата на „диктаторите“. Така че всички опити Азия да бъде смазана и върната в досегашното подчинено на Запада положение, ще завършат с тотален разгром на колонизатора.
Само гледайте!

Цели два огромни континента чакат на опашката за същия процес.

Путин е виновен!

Анастасия Гешева