18.05.2024

Анастасия Гешева

Обръщението на Ахмед Доган ще коментирам изрично при първа възможност. Общото впечатление е за силно неадекватно отношение към идващото. Не знам кои империи смята великия кормчия на малкото пристанище, че ще се възстановяват, но представите му за света са спрели там, където глобализацията ще се сблъска с националните държави. Което беше преди 8 години, когато Тръмп стана президент, а оттогава досега Доган не е показал, че е разбрал, че глобализмът и либерализмът свършиха скоропостижно своя път.

Точно обратното, в тези 8 години ДПС си беше в глобалистичния розов рай. Припари им сега, само и единственото, защото големият враг на Пеевски, Путин, започна видимо да настъпва анакондата по главата. На това му се вика, да си извадиш дъждобрана след като дъждът се изваля! Че ДПС се превръща в корпоративна партия не го знае само 8 месечния ми внук Ярослав, и то само защото все още не разбира баба му какво говори. И ми се струва, че връзката Пеевски – корпоративна партия е по-пряка от топлата връзка на покрит мост.

Доган буквално спринтира след събитията, защото се усети, че последните врати се затварят. И ако иска някой да му повярва, трябва да озапти кучето си Шиши, което лае там, където лаят онези, които съдбата ги е отписала. Нали никой не си прави илюзии, че в Москва не обръщат внимание на шишковите русофобски напъни? Потрес! Ахмед Доган е пълен необратим потрес!!! Спасява си задника ниеден.

Анастасия Гешева