27.04.2024
Наско Пенев …….Заради историята…
Пуснахте две атомни бомби в Япония, изгорихте стотици хиляди хора, които страдат и до днес, само за да покажете на тогавашния Съветски съюз, че имате ядрени оръжия и той трябва да се страхува. Във Виетнам изгорихте земята с напалм, горите и инфраструктурата на цялата държава, не оставихте нищо здраво, пуснахте бомбите в градовете и селата, унищожавайки всичко живо.
.
Унищожихте Югославия, като бомбардирах те самия Белград, бомбардирахте домове, болници.
Съдихте Милошевич като престъпник в Хага с пародиен съд и го убихте, оставяйки зверовете да обитават Косово (Албанско), защото така ви харесва.
.
Накарахте турците да нахлуят в Кипър,неза- висима държава, и все още 50 години вече не можем да намерим дори костите на изчезналите, като ни карате да преговаряме и до днес с нашия касапин уж да реши кипърския въпрос, докато вие удобно се надсмивате над ситуацията.
Пускате турците да обикалят из Егейско море и островите и ни казвате да се „пазим“, докато знаете добре какво се случва, и кой кого заплашва.
.
Разбихте Либия, заедно с европейските си приятели, защото не харесвате Кадафи, а той не ви даде петрол безплатно.
Водихте 6 пълни години гражданска война в Сирия, защото не харесвате Асад, и ви притесняваше руската военноморска база в Сирия, а Асад излезе много проруски.
Вие нахлухте в Ирак уж, за да намерите ядрените
и химически оръжия, във Афганистан уж, за да намерите бившия си приятел Бен Ладен и унищожихте двете страни, бомбардирайки безконтролно градове и села, унищожавайки всичко, включително в приютите на Багдад, убивайки жени и деца. Кой може да забрави тези нощи!?
.
За демокрация ли говорите?
Вие, чудовища, които построихте префектния център за физически и психически изтезания в Гуантанамо?
Тези от вас, които обесиха Хюсеин без съд, който поне преди няколко години беше най-добрият ви приятел и съюзник????
Вие, които с вашите войни и политики създадохте ИДИЛ и талибаните…
.
Вие, които свалихте в най-кървавия чилийски преврат Салвадор Алиенде, демократично избран президент, убихте го в президентския дворец и поставихте на негово място най-жестоката диктатура на Пиночет????
Вие, които когато падна Берлинската стена, обещахте на Русия, че НАТО няма да се простира и инч и го блъснахте в краката и, въпреки обещанията и споразуменията си.
.
За Демокрация, мир и военните престъпления на Русия ли говорите????
Напълнихте цяла Европа с ракети „Пършинг“ и обградихте с тях Русия,а тя нямаше нищо против.
Не спазихте нито едно условие на Минските споразумения, а напротив Русия изпълни всичките!!!
Живот на лицемери!!!
.
Дори Хитлер вашите собствени мултинационални компании го финансираха и го направиха звяр.
Така само Украйна липсваше в пъзела да затегне примката на НАТО около Русия, за да я удуши.
От 2009 Путин ви предупреждава, че Украйна е червена линия…
.
През 2014 с преврата, който подчинихте, изхвърлихте Янукович, демократично избран президент, експлоатирахте нацистки и фашистки полкове, избиващи мирни хора, и инсталирахте марионетно правителство, предназначено да подготви страната за влизане в НАТО и ЕС, въпреки, че знаехте, че това е червена линия за Русия.
Говорите за демокрация и нашествия в не- зависими държави????
Днешна Русия, ако искаше, за половин ден ще изравни цяла Украйна.Но тя не го направи.Тя не иска да убива обикновените хора. Украинците и руснаците са братски народи. И това е трагичната част…
До ден днешен не казвате истината долни лъжци!
.
Възползвате се от болката на украинския, но и на руския народ и заблуждавате света.
Да. Русия има право. Това е истината!!!!
Тя предупреди, тя крещеше, молеше да не стягате повече примката около врата и. Но когато разбра, че има работа с маргинали, създатели и режисьори на всички войни на земята, за съжаление нямаше друг избор.
.
Русия не е Ирак или Сирия… Вие я разгневихте и сега тя ви скочи. Надявам се от една страна да приключи с вас бързо, а от друга страна да не ви набива твърде дълбоко… ракета, защото задника на цялата планета ще я боли, а не само вашия.
Лъжливи, фарисейски лицемери.!!!!!!!!
.
От стр.на Grigor Stankov