28.03.2024

България биде предадена! Народе, осъзнаваш ли, че от състояние на информационна и психологическа война, скоро ще бъдеш хвърлен в реална чужда война, защото продажният ни елит изпълнява заповедите на Козяк 16?

Президент Радев, Вие на България и българския народ ли служите? Кои санкции ще подкрепим, които още не са обсъждани и които ще ни доунищожат?

Кои резултати от референдума няма да приемем? Ами, ако народът на Донбас заяви, че иска да остане в пределите на Украйна, няма ли да приемем неговата воля? Защо избрахте и застанахте на страната на малцинството, а не на мнозинството в лицето на народа?

Народната памет не е къса и ние помним. Кой е кукловодът се знае, но нямаме смелост да го кажем на глас. Аз не се страхувам и ще цитирам откъс от шифрограма на бившия американски посланик в България Нанси Макълдауни: „5. (C) Не всички от около 30-те назначения за генерален офицер бяха лоши.

Повечето бяха приемливи предвид старшинството представянето на повишените офицери. Четири от номинациите са особено добра новина, тъй като включват умни, енергични реформатори с международен опит, като участието в програми на IMET /INTERNATIONAL MILITARY EDUCATION & TRAINING, б.р./: генерал-майор Румен Радев ас, Зам.-началник на ВВС, Бригаден ген. Стефан Янев, като Директор на политиката за сигурност и отбрана на МО, генерал-майор Константин Попов, като командир на ВВС и Контраадмирал Пламен Манушев, като Командир на Военноморските сили.

Можем да очакваме продължителна подкрепа и сътрудничество от тази група, но способността им да стимулират реформата отдолу нагоре ще бъде ограничена, тъй като техните началници, особено новият МО Министър, ще може да задуши всякакви движения, противно на техните интереси.” (извадка от Биволъ).

Ето ги прокситата на САЩ. Ние от Справедлива България организираме – МИТИНГ ШЕСТВИЕ В СРЯДА- 28 СЕПТЕМВРИ ОТ 18:00 ч. ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО: ПОД НАДСЛОВ „БЪЛГАРИЯ-ЗОНА НА МИРА“ И НЕУТРАЛИТЕТ НА СТРАНАТА НИ В КОНФЛИКТА МЕЖДУ УКРАЙНА И РУСИЯ! НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ И ТРАДИЦИИ СА ЖИВИ! България е била, е и ще бъде на българите!

Димитър Шивиков