03.05.2024

КАК СМЯТАТ ДА НАЛОЖАТ ЗЛОВЕЩАТА КОНВЕНЦИЯ ?

Едно от обещанията, които ротационните партньори са поели пред западните си наставници е да ни натрапят Истанбулската конвенция. На всяка цена ! И то час по-скоро !

Как ще го направят ? Нали Конституционният съд се произнесе ? Измислили са го ! Новото конституционно мнозинство, което включва отявления привърженик на конвенцията ДПС, ще махне от основния ни закон само две думички с общо 7 букви. Чл. 46, ал. 1 на Конституцията гласи, че “ бракът е доброволен съюз между мъж и жена “. Зачертават “ мъж и жена “, слагат партньори и готово. Става бракът е доброволен съюз между две лица или между партньори и готово. Може и въобще алинея 1 да отпадне. Отпадат и възраженията на КС. Пътят към еднополовите бракове, педофилията и новия кръвен данък е открит. Оттук нататък ще е достатъчно някой да си хареса детето Ви, да напише сигнал, че го гледате и възпитавате лошо или не му давате да си смени пола и – хоп – социалните ще могат да Ви го отнемат. Нито ще го питат него дали иска, нито дали след това Вие ще се обесите. Вземат го и нямате право да го виждате и чувате. Даже и да питате за него няма да Ви позволят. Оттук пътят на детето към международните педофилски и хомосексуални мрежи е открит. Струва Ви се невъзможно ? Според адв. Владимир Шейтанов само през 2020 г. има 300 случая, когато български деца в чужбина са отнети от родителите им. Става дума за български семейства, който живеят извън страната. Ако досега това нещастие ни е отминавало, нас, които живеем в България, то е защото ИК бе отхвърлена. Допуснат ли я, да знаем какво ни чака – нас и децата ни.

А защо толкова искат да ни я наложат ? Ами вече немалко българи, живеещи в Европа и Северна Америка започнаха да се връщат най-вече от страх да не им вземат или покварят децата, като ги настройват да сменят пола си или да се хомосексуализират. Извинете за купешката дума, тя е синоним на каруцарския израз “Да се изпедерастят ”, но ние публично не ползваме подобни жаргони. Та България беше оазис при опазването на децата от педофилските посегателства. Сега гласят и това да се заличи.

Насилственото натрапване на зловещата конвенция показва, че ЕС се превръща от равноправен съюз на свободни държави в инструмент на всякакви уродливи лобита. Защо ще ни принуждавате да възпитаваме децата си в разрез с нашия морал и традиции ? Вие, като искате, се хомосексуализирайте изцяло, на 100 %, защо ще ни задължавате и ние да омекваме в китките. Махнете се с вашите прайди и гнусни реклами на еднополовата хармония. Ако зачитате права на по-специалните, защо не се загрижите за правата на проститутките да демонстрират публично прелестите и уменията си ? Защо да няма простипрайд или туткипрайд, финансирани от общината и посолствата. Или защо не защитавате правата на джебчиите да упражняват уменията си на обществените места. Те не са ли хора ? Защо да не се развиват ? Може да помислите и за правата на педофилите и на канибалите.

От Брюксел можем да очакваме всичко, след като онзиден ни сервираха поредното безумие, макар и в съвсем друга област – разбрахме, че всяка страна, която откаже да приема препратен ѝ от друга държава мигрант, ще плаща глоба по 20 000 евро на глава. Значи ако наложат на България квота от 100 000 мигранта и ние откажем да ги приемем, ще трябва да платим глоба от 2 милиарда евро. Те луди ли са ? Ами представете си, че вие сте гладен, настоявате точно г-жа Урсула фон дер Лайен да ви направи палачинки, но охраната ѝ ви изхвърли на съседната улица, ще получите ли компенсация. Една нейна месечна заплата, например ? Каква е разликата между вас и мигранта ? Едно и също. И двамата искате да ядете, без да работите и плащате, той точно в Европа, вие точно у г-жата. Що за идиотщини ни сервират и искат да козируваме ? Искат да им плащаме, защото се топлим с въглища. Да не гледаме кокошки в двора си. Да не ядем криви краставици, да складираме у нас техните боклуци, да не ги дразним с Ботев и Левски и т.н.

Оглупяването е като вмирисването на рибата – тръгва от главата, нали ?

( Из предаването “ Не се страхувай “ с Васил Василев, излъчено на 12 юни 2023 г. по Евроком )