27.04.2024

Анастасия Гешева

Това, което в момента се случва, е следното.

Една част от света работи усилено, а друга част седи и гледа как точно Западът извършва подмяната на реалността. Не само по отношение на Украйна, по всичко.

Но към войната.

Седим и с досада сме принудени да гледаме как Западът упорито иска да направи така, че да спечели нещо, което е абсолютно невъзможно да бъде спечелено.

И още.

Западът ни принуждава да търпим невиждани лъжи, при обилната светлина, в която живеем и виждаме всичко доста ясно. Но не, трябва насила да седим с вързани очи.

В целият свят, в който господстват глобалистите, това означава ЕС и НАТО, и Канада, Австралия и Нова Зеландия, е едно и също. Цензура на информацията за Украйна и Русия и за всичко, което представлява глобалисткия концлагер. Откровени лъжи в политическите решения на управляващите, заглушаване на другите мнения, насаждане на изкуствена реалност.

Седим и гледаме как Западът се мъчи да спечели войната в Украйна, при положение, че отдавна са я загубили, от първият ден са я загубили.

Седим и гледаме как Западът се опитва да ни убеди, че това, в което живеем в него, е работещо и добро.

Не е.

Виждаме го, знаем го, принудени сме да го търпим. Ето това правим. Губим си времето в загубена кауза.

Повтарям го с цялата си лична отговорност. Няма ден, в който е имало възможност Украйна да спечели каквито и да било военни цели срещу Русия! Със или без западна натовска военна и икономическа помощ.

Ето това правим. Губим си времето.

Анастасия Гешева