25.04.2024

Решението за уволнението на Тъкър Карлсън от Фокс Нюз е дошло лично от Рупърт Мърдок.

92 годишният турбо член на ДД, който щеше да се жени миналия месец за не знам кой път, ама се отказа. Такива хора решават и управляват потоците новини в целия Запад.

Напомням, че у нас са отпуснати 47 милиона долара от Държавния Департамент за РУСОФОБИЯ в медиите. Уволнението на Тъкър е оправдано с глобата от 735 милиона долара, които компанията трябвало да изплати на собственик на софтуера за изборните машини в САЩ, заради твърденията на известния водещ, че изборите за президент в САЩ през 2020 година са подменени.

Искът към Фокс Нюз е бил за милиард и 200 милиона за нанесени морални щети! Но чашата определено преля след петъчното предаване на Тъкър, в което Робърт Кенеди разкри цифри за загубите на Украйна. 300 000 военни! 7 украинци към 1 руснак, даже 8 към 1, така каза Кенеди. Оказва се, че цифрите загинали украинци за свободата на БлекРок, БигФарма, БигФууд и сие да си притежават Земята и да правят с нея каквото си поискат са най-дълбоко пазената тайна на планетата! Уволнението на Карлсън е сринало мигновено акциите на Фокс Нюз.

Истината е, че в щатите има огромно вътрешно държавно съпротивително движение срещу глобалистите и Тъкър Карлсън е един от главните му осветяващи. Рейтингът му е чудовищен, завиждат му всички. Няма CNN, ABC, NYT и сие, той владее колосална аудитория и сега ще видим размерите и.

Анастасия Гешева