09.05.2024

ЗА СУМОТО по пехливански

Ще ви кажа набързо за какво си мисля…

Мисля си, ЧЕ ако си пехливанин и играеш пехливански борби с 4 – 5 по – яки от теб, но си решил на всяка цена да победиш… единственото, с което разполагаш е мазнина за тялото и шанса ти е в ХЛАДНИЯ УМ.

Синът ми е борец. Беше… почти се отказа … предпочете умствените борби пред телесните, но всеки път последните 10 години изпращайки го на турнир му пожелавах ХЛАДЕН УМ!

Вярвам, че с тактика и стратегия може да пребориш света!

ЗАЩО ВИ ДРЪНКАМ това…

Ако предположим, че сме в пехливански трап, мазни, горди, но най – слаби физически… В трапа са САЩ, Европа, Русия, Великобритания и новите Ирано арабски пехливани на деня…

И сега представете си Българчето как изглежда физически.

Над трапа са се наредили феновете…

Ще ви кажа, за нас никой не вика. Имаме тиха подкрепа от дамата в кимоно. Мълчалива е, но има топли дръпнати очи. Останалата публика е ожесточено нахъсана.

Турците лицемерно подвикват и за САЩ и за Русия. Лицемерно подават пръстче и на двете страни. Те са заложили хитро и на двата цвята. Въпросът е от кой ще изкарат по – голяма кярия.

Това, което със сигурност искат е Българчето да го няма… ако може изобщо да не съществува на картата. Но понеже не е възможно, поне да го кастрират.

Ще им се на Турчетата да подръпват краката на Българчето я с газ, я с ток, я с пазарни пътища.

Щом не може да изчезне, поне да е разкрачено и под Турски контрол.

За Русия викат целия Арабски комплект… Имат си причини. Не харесват Еврото. Важно им е да го няма… Имат си планове за свой Брикски шампион.

Освен това Руснака ги подкрепя срещу натиска на САЩ за ресурсите им в пустините и за намеренията им да танцуват с шикозните и страстни Кубинки и техните бъдещи нужди…

За пари иде реч и за плажове… и контрол, и за стъпка на 100 км от едрия Американец… За сигурност. Примерно.

Това е приказка. Говорим си просто така…

Като си помислим, че Англия се разведе с Европа и го играе мръсно, както винаги е правила – ту слага фес, ту пие чай с китайчето, а иначе пъпната и връв дърпа към Уолстрийт.

Но това не е очебийно. Когато ѝ изнася е Европа, когато не ѝ изнася е Острова… Да го кажем иначе, викат за Европа, но ѝ подлагат тайно крак да се хлъзга. Гледа лошо в САЩ, но ѝ подава тайно захарчета.

А Европата и нейния пехливанин има дисасоциативни проблеми сам със себе си. Изглежда европееца има раздвоение на личността или най – малко наченки на шизофрения.

В едното ухо чува немски, френски и австрийски глас, а на другата му хохат скандинавски напеви.

Мисля, че този първи ще сдаде багажа… Ще отпадне от борбите, ще се разпадне на части и ще покрие, като общо безвкусно желе цялата си територия.

Принципно няма лошо… само, че нашето момче се е подпряло баш там. И кога това се случи… има опасност Българчето да падне и направо в краката на големите мазни пехливани.

Важно е да не се подпира твърде, но за беда, между краката си е пуснал американското стъпало с 4 пръста криви и неправомерно грозни, които пък, Бодат очит на Руснака.

Щото Руснака не вижда Българчето, а 4 те военни пръста на Американеца между чатала на Ганя.

‘Начи ситуацията е такава – Турция прави теманета на Русия щото НАТО няма да го има. Просто този съюз геополитически ще е невъзможен.

Европейски съюз няма да го има, не и във вида в който го познаваме.

САЩ се отегля от Балканите и от влиянието си и политическо и икономическо, като ще разчита на първия си братовчед Великобритания за услуги ако му се наложи…

Оставаме на благоволението на Русия, която може да ни поднесе задника на Турчина или да плесне турчина през посакливите пръсти.

Ама защо да го прави, ако в нашето междукрачие сме притаили пръстите на Американеца?

Българчето ТРЯБВА да разкара грозните 4 -ри израстъка на Американския дебелак сега и фор евър, ако иска да може да остане прав в мазните пехливански борби.

Проблемата е, че българчето има глисти. И няма сили да остане прав. Глисти. В Парламента.

От всякакъв вид и сой. Всеки минал покрай него последните 30 години си е посял паразитите.

Имаме проблем, трябва ни очистително. Спешно!

Глистите започнаха ротация и вече ще си имаме и Възрожденски глисти в сглобката.

Няма опозиция (лекарство отвътре), дами и господа!

Трябва НИЕ да си почистим паразитите! За да останем ИЗПРАВЕНИ след борбите на ЕДРИТЕ!

ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕМ ВОЕННОТО ДОСТОЙНСТВО ВЕДНАГА!

 

Имаме един пехливанин, изглежда дребен, но може СУМО! Стига да го очистим от глисти…

А паметниците, те са просто МЕТАФОРА … и никому не пречат на борбите.

А иначе, мисля, че един от най – добрите СУМИСТИ в съвременната спортна история на Япония беше Българин… или греша?

Калоян Махлянов се казва… яко момче! Българче!

Екатерина Димитрова

из „ЗА ДА ИМА УТРЕ“