17.05.2024

Темата за нацизма на режима в Украйна и скритият досега нацизъм в същността на Колективния Запад стана задължителна за мен, защото се натъкнах на почти пълна неяснота по въпроса, вследствие на което се изкривява цялата картинка. Както винаги, без помощта и разбирането на историята е невъзможно да се осъзнае реалността. Темата е огромна и ще разказвам по нея постепенно. Сега ще кажа отново това, което написах миналата седмица и което остава засега неразбрано, благодарение на СВО на Путин се денацифицира не само Украйна, но целия Запад!!!

Има евреи нацисти! Това е задължителна основа, за да се разбере случващото се. Клаус Шваб е евреин нацист по идеи и прояви в младостта му. Джордж Сорос също. Така че тази комбинация евреин-нацист, която досега изглеждаше невъзможна, е всъщност основата на Дълбоката Държава. Това е началото. Добре прикрита истина.

Денацификация на света! Това се случва и е част от процес, който също съм показвала. ЗАВЪРШВАНЕТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Която, оказа се, не беше завършила.

Анастасия Гешева