25.04.2024

Както вече казах, гледаме първата в историята танкова информационна война. Западните медии чрез тоталната си цензура не само за новините, но и за характера на нещата (бялото го очернят, а черното го избелват) повишават интереса към темата, която служи за основен параван за прикриване на всички престъпления – войната в Украйна. Но не казват, че изпращането на танкове от западните държави е чиста бутафория с оглед евентуалното обръщане на войната в полза на Запада чрез Украйна. Ето защо твърдя, че за пореден ежедневен път ставаме свидетели на промиване на мозъците чрез информация. Тук там се промъкват числа, че танковете щели да отидат в Украйна след 3, 4, 5 месеца, че обучението на персонала ще отнеме време и прочие подробности, които излишно затормозяват потребителите на медиен паралелен комфорт.

Ясно е какво искат да направят, не го крият.

Искат да задълбочат войната на украинците като ги лъжат, че могат да победят Русия. Абсолютно същото насаждат и на европейците, че могат да победят Русия. Искат да крият всички видове кризи и катастрофи, които безумното управление на кадрите на ДД причини на довчера цивилизования Запад, разпада на държавността и човешката цивилизация там.

Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ.

И знам какво не искат.

Не искат никой да разсъждава какво ще е положението след 3, 4, 5 месеца на Запад! Дали ще е същото или не. Аз твърдя, че далеч няма да е същото, че танковете им да свършат някаква работа преди да изгорят в огъня на руските оръжия.

И зад всичко това стои смъртта на стотици хиляди украинци, които ще продължат да умират за западните ценности.

Анастасия Гешева