25.04.2024

Добре, ще бъда конкретен.
Как може да си помислите дори, че се борите срещу мафиотска политическа система, като гласувате по система измислена, въведена и напълно контролирана от мафиотската политическа система? Да мисли, че има шанс за минимална промяна дори може да има само пълен идиот. Хайде помислете си сами нещо – ако предложението за данъчно законодателство идва от данъчните власти, които изпълняват строго зададени финансови политики, вас ли ще обслужва или държавните интереси? Как мислите, ще се прецакат ли данъчните, а съответно и политиките? Не, разбира се, ще прецакат вас.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Същото се отнася и за изборното законодателство. То е направено така, че в крайна сметка да изпълни политиката на ЕС, НАТО и на България като член на тези съюзи. Ако нещо, дори хипотетично, заплашва тези политики, веднага се променя закона и подзаконовата рамка, така, че заплахата да бъде преодоляна. Правят се и технически мероприятия за абсолютна гаранция на търсения вот. Не на дадения. Има няколко други профилактични мерки, които се правят от специалните служби и се отнасят до „работа с конкретни лидери“ в нужна посока. В политкоректната посока, само и единствено в нея.
––––––––––––––––––––––––––––––––
А вие с гайдите накъде сте тръгнали?
Кое точно ще промените с налазване по урните оттук нататък? И въобще какво мислите, че правите? Някой ще ви остави да изберете българска партия или коалиция, която да промени геостратегическите интереси на великите сили, после ще скъса всички дългогодишни договори на мултинационалните компании и техните финансови производни и накрая ще изземе парите на богатите и ще ги даде на вас бедните. Така ли ще стане?

То вярно, че има много хора заченати ан@лно! Ама да си чак толкова глупав, няма.

Николай Марков