11.05.2024
Светослав Атаджанов

Светослав Атаджанов

Тук дори не става дума за невнятния Байдън, ръкуващ се с призраци, но драпащ за втори мандат. Министър-председателят на бившата „Велика” Британия“, индиец на име Сунак, безгръбначните Шолц и Макрон, които са начело на марионетните си на Вашингтон държави и същите такива в Норвегия, Финландия, Полша и останалата част от военно и икономически безсилните марионетни правителствата, съставляващи Американската империя, обявяват подготовката си за война с Русия.

Каква шега! Нито една от тези територии, превзети от имигрантските нашественици от Третия свят вече не се считат за държави, а просто територии, разградени за завладяване. В тях, за разлика от Украйна, вече няма хомогенно национално население, готово да даде живота си в името на подчинението си на Вашингтон и вътрешното потисничество от своите.
Може ли някой сериозно да си представи Швеция, чиито етнически мъже на военна възраст се страхуват да попречат на имигрантските окупатори да изнасилват етнически шведски жени, защото ще бъдат арестувани за престъпления от омраза, да формират армия, способна да устои на руските войски? Или германците, или французите. И със сигурност не италианците, или холандците, потънали в сексуална и наркотична похот.

Или дори американците, чиято основна бойна сила – белите южняци – бяха расово дискриминирани от чернокожия шеф на Байдъновия Пентагон, който блокира повишенията им, защото имало „твърде много бели офицери“. Същите спряха да се записват в армията. В края на краищата, тези южняшки „хетеросексуални, расистки привърженици на превъзходството на бялата раса“, както режимът на Байдън нарича бъдещите си новобранци, не искат да им бъде отказано повишение поради расата и „сексуалните си предпочитания“. Да бъдат командвани от чернокожи командири и хомосексуалисти, а вече и от транссексуални и нашественици имигранти.

Никоя западна страна не може да има армия, която да не бъде унищожена незабавно от руски, китайски, или дори ирански сили. Последните войни, спечелени от САЩ, бяха срещу Испания през 1890 г. и срещу Япония през 1945 Следват пораженията във Виетнам и Афганистан.
Този извод наранява чувствата на всички онези, които си мислеха, че се борят за нещо важно, но бяха измамени, тъй като всичко е за печалбите на военно промишления комплекс и арогантността на Вашингтон.

В целия западен свят системите от идеали са унищожени. Ерозията на основните вярвания продължава от 60-те години на миналия век насам, когато студентите започнаха да скандират „Западната цивилизация трябва да си отиде“.
Е, няма я вече. Всичко, което е останало от Америка е безумно правителство размахващо ядрени оръжия.

Светослав Атаджанов