03.05.2024

Ицо Хазарта беше най-гласовитият депутат от Продължаваме промяната – ходеше по Цветанки и тем подобни да разяснява колко правилна е генералната линия на партията преди и в началото на „сглобката“. Че даже и песни срещу въображаемия, както се оказа, противник в лицето на ГЕРБ-ДПС пускаше. В дните, в които се пече писменото споразумение за вече де юре, освен де факто коалицията ППДБ-ГЕРБ-ДПС той някъде се е скрил. И в последния месец изобщо никакъв го няма. „Ни вопъл, ни стон“, както беше писал поетът. Нормално, ще кажете, след като не тъй красиво осмиваната от него Деси Атанасова се оказа в последно време неразделна дружка с Лена Бориславова, не само по линия на факта, че се оказали астрални близначки.

Кое е най-обидното за толкова симпатичния ни в близкото минало герой ли? Ами, че го смениха с някоя си Венеция.

Дето не била кръстена на Венеция, а на чичо си Венеций – онази, дето я описахме с „песента в сърцето“, както е представена от невъобразимите пиари на ПП на официалния сайт на партията. Сега тя е в ролята, освободена от скрилия се и замлъкнал Ицо Хазарта при Цветанка и тем подобните.

Ицо трябва да е много наивен, за да е вярвал, че няма да стане поредният употребен от шмекерите – аматьори.

И понеже добрият край оправя всичко според формулата на самия Шекспир, да кажем, че може би не е лошо, че Хазарта най-накрая се е осъзнал, след като млъкна и изчезна. Честито!

https://19min.bg/