28.03.2024
Понеже не вярвам на душмани, всяка информация си я проверявам. Всичко, което съм споделила и написала, съм го проверила лично.
Съпругата – юридически статус – разведена, а фактически – не, на Костадинов – Велина, е учредител на едно сдружение – „Образователна общност – Варна“. Няма лошо, с една учителска заплата жената явно е много успяла – то сдружения, нови учебни центрове. Работлива е жената. Който го отрече, е завистник и душманин. По мои лични впечатления, раздялата е фиктивна и по документи, но може пък и да греша. Интересно е друго:
;
Сдружението на Велина Костадинова участва в инициатива на….забележете ЛИДЛ България – същият този магазин, в който бившият й съпруг правеше протести и искаше да го затваря. Значи – жена му разчита на подкрепата на ЛИДЛ, а мъжа ходи да прави сцени и протести и да иска да го затваря. Семейна работа!
Още по-интересно е с чия помощ образователната общност на Велина Костадинова осъществява дейността си. В Български дарителски форум, който подкрепя инициативите й, член на Управителния съвет е Алексей Христов – от….“АМЕРИКАНСКА ФОНДАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ“…. А има и една директорка в управителния съвет на този дарителски фонд, която е в управлението на….ТЕЛУС!!!
;
Всъщност в делата костадинови най-много ме отвращава лицемерието. Аз не харесвам американците, заявявам го, но нито кандидатствам, нито бих допуснала аз или някой от семейството ми да бъде спонсориран от тях пряко или косвено чрез фондации. Делата трябва да следват думите. А най-малкото, когато си политик, такива работи трябва да ги казваш. И например да се разграничиш. А не да рекламираш учебния център на жена си.
;
Елена Гунчева-Гривова