25.04.2024

Ако е вярно, че децата на Гешев не са били в колата, значи главният прокурор лъже от първата минута на каквото и там да се е случило! Ако е така, определено имаме атентат, атентат срещу нормалния здрав разум, срещу морала на ред и порядък, замествайки ги с хаос от лъжи, измислици, интриги и сцени. Защо се налага това нещо са се прикрива с такива брутални лъжи, които изчервиха дори някои гьонсурати, не мога да кажа, страх ме е да си помисля какво се ражда в болните евро атлантически мозъци. И защо? Веднага се сещам за 5-6 причини.

Само за 24 часа се разпадна поредната съшита сценка за представления пред обществото, така нареченият „атентат“ срещу главния прокурор на РБ. Това трябва да послужи като ясен сигнал за всички видове задкулисния, че животът толкова напредна в светли зони, че тъмнината се разсейва няколко пъти по-бързо от преди. Като си правят замислите и скритите планове, да го имат предвид, хората отдавна стоят будни и все повече стават устойчиви на лъжите, а информацията е толкова обилна (информация = светлина), че бързо бързо лъсва всичко.

Няма да коментирам и днес защо лично Гешев използва семейството си, за да внуши страх и ужас в обществото, защо лъже брутално и какъв държавен служител е човек, който лъже за дъщерите си. Както казах и вчера, кой, защо и как участва в сценката, сега за мен не е толкова важно. Важното е, че много бързо се разпадна фасадата. Дори американският посланик не може да реагира адекватно, изобщо не се съмнявам, че има координация между властта у нас и него, вчера с очите си видях дипломатически автомобили паркирани точно пред главния вход на МВР, като не съм сигурна той ли е бил, или англичаните. Фактът, че по време на такава „криза“ чужди посолства се намират в сградата на силово министерство, не ме учудва, но ясно показва кой дирижира процесите. И не, колата не беше на Митрофанова!!! Скалъпеното беше толкова дърварско, че дори тъпите американци се засрамиха!

Моето мнение е, че лично Гешев е съучаствал в инсценировката. Просто няма как без него, толкова е тъпо измислено. Целта безспорно е боричкането около службите и партньорските отношения в НАТО. Във вътрешен план Гешев явно искаше да се покаже жертва на мафията. Но както обясних вчера, отново е толкова тъпо, защото няма как главен прокурор хем да е част от мафията, хем да я бори, какъвто е случаят с този магистрат. Същото тупик положение е при неговите „врагове“, „борещите се“ с мафията цяла пасмина. Защото те, ПП, ДБ, ДПС, ИТН И части от БСП, няма как хем да са в нея, хем да я борят. Толкова е уморително това ежедневно лъжене! И накрая Радев най-чист от всички. Пореден потрес! Какъв човек използва децата си, за да урежда себе си, всеки да си прави изводите. . .

Още една грандиозна сценка се играе. Която десетки години успяваше, но идва и нейният ред. Сценката, че САЩ НЕ СА ВЪВ ФАЛИТ И НА ЧЕРВЕНО В КОЛОСАЛНИ НЕВЪЗМОЖНИ РАЗМЕРИ. Цялата държавна машина на САЩ отново е ангажирана да замазва извънмерния космически дефицит на американските щати. Още през тази година балонът на САЩ ще се пропука! Не знам дали ще се спука напълно, защото цялата държавна машина и ФРС са ангажирани в нечовешки усилия да спрат пукането и излизането на истината наяве. Но това е загубена кауза, дойде време и за тази лъжа. Все едно да спираш водата.

Ще кажа с две думи, като за децата в детската градина какво предстои. Но преди това за пореден път да изясня, че създаването на ФРС в 1913 година е коренът на цялото зло в света, защото след като доларът стана световна валута, абсолютно нарочно разбира се е наложен в 1945 година, държавата САЩ печата пари, с които буквално удави света само за 80 години. Това не е икономика, това не е жив организъм, това, в което живеем. Това е абсурдна система за икономически взаимовръзки, чрез които всички финансови процеси и параметри се регулират от една малка група хора и се налагат на всички останали като ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ. Никога не е имало истински свободен пазар и истински саморегулиращи се икономически взаимоотношения. И това лъсна сега, когато светът се раздели на две, приятели и врагове на САЩ.

Живеем в несъществуващи пари, в несъздаваща нищо икономика и наричаме това живот. Точно несъществуващите пари, необезпечените с нищо ценно долари, е основната причина за новата измама – цифрови валути. Защото при цифрови финанси изобщо пък не виждаш парите, те стават фикция! Няма как да запазят тази грандиозна лъжа! Въпросът не е дали ще се спука Америка, а кога.

Анастасия Гешева