20.04.2024

Анастасия Гешева

Който познава смисъла и съдържанието на ДД, както и е разглеждал и опознал методите и, няма да се чуди защо групичката, която се явява ядрото и у нас, ДБ и ПП, предлага пълната с празнота Надежда Йорданова, приличаща на поничка, за премиер.

Въпреки дългия списък с бройлери, които ДД си произвежда за политиката и икономиката, от години страдат трайно от липса на кадри и въртят едни и същи. Което си е парадокс разбира се, но и той има своето обяснение. Нямат представа как да изграждат КАДЪРНИ ГРАДИВНИ личности. ДД може да изгражда само зависими подчинени хора, не и свободни, мислещи, широкоскроени, вдъхновени с истински живот, обичащи и разбиращи хора с добри сърца.

Най-големият ни съюзник е отвращението, което ДД предизвиква с постоянството, с което въртят едни и същи лица.
Когато липсва разнообразие, на лица и умове, се ражда отвращение.

България е на път да разкрие всички крила на ротшилдовата и рокфелеровата мафия в себе си и да стане ясна взаимовръзката между всички участници, както и връзката през всичките тези 33 години, които ни се отпуснаха, за да изучаваме информационната война в света. Да говориш едно, а да правиш друго – Тайната на Колективния Запад е разкрита.

България е на път да разкрие как всички работят едно и също нещо.

Анастасия Гешева