29.03.2024

 

Проведе се огромна международна конференция в Швеция с топ лекари от цял ​​свят и над 1000 участници, посветена на опасностите и вредите на иРНК ваксините.

Dr. Robert Malone, създател на иРНК технологията: – „Води се война от 5-то поколение, социалните медии се използват като оръжие за контрол на хората. По същество, вместо редовна война, държавните актьори провеждат психологическа война на ума, опитвайки се да оформят начина, по който хората мислят“.

Dr. Pierre Kory: – „Опровергано е твърдението, че иРНК ваксините действат локално в ръката. Пиковите протеини на вируса нанасят вреди по цялото тяло, включително в репродуктивните органи като тестисите и яйчниците“.

Professor Arne Burkhardt, световно известен патолог: – „Жените, които искат деца, да намерят неваксиниран мъж“. Тази година сме свидетели на драматичен спад на раждаемостта, висока смъртност на новородени и спонтанни аборти. Виждаме изключително висока обща смъртност.

Dr. Geert Vanden Bossche: – „Неваксинираните ще бъдат най-добре защитените срещу бъдещо заразяване с ковид“.

Dr. Jessica Rose: – „Липидните наночастици, използвани за доставка на ваксините в клетките са изключително опасни за здравето“.

Peter Imanuelsen, шведски журналист: – „Въпреки че са били поканени, CNN, Reuters, AP и други големи медии не отразиха конференцията, но бяха специални гости на Световния икономически форум. Те трябваше да се срещнат и да общуват с политически лидери и големи корпорации като Pfizer.

Е, Reuters реши да напише „fact check, проверка на фактите”, че в статията ми „липсва контекст“.

Смешното е, че тяхната проверка на фактите изобщо няма смисъл. Те дори не си направиха труда да проверят, че оригиналната ми статия е 100% правилна. Те направо си измислят нещата.

Шефът на Thomson Reuters случайно седи в борда на Pfizer. Това, което се опитвам да кажа е, че не можете да се доверите на Reuters или на основните медии, че ще информират точно за иРНК ваксините поради пряк конфликт на интереси. Reuters е продавачът на ваксини на Pfizer.

Конференцията в Швеция обаче е огромен успех. Ясно е, че на народа му писна да го лъжат и иска ИСТИНАТА!

Това е само началото. Истината ще излиза все повече и повече“.

Лъчезар Аврамов