26.04.2024

Анастасия Гешева

Няма никакво съмнение, че в 2023 година ДД ще търси всякакви начини да разгърне нещо, което да прилича на трета световна война. Това се вижда по прогнозните анализи на центровете им. Търсят го, за да могат да създадат поредните воали, с които да забулят грозните си дела, както са свикнали. За тяхно съжаление няма да стане така, както са замислили. Едно, че плановете и методите им са известни и второ, противодействието на глобализма е силно и много ще се усили. Но това не означава, че всичко ще се подреди и уреди. Не, точно обратното, всичко ще се натегне още повече в състояние на катастрофа на познатите обществени процеси. Тъмните структури ще се съпротивляват до последния възможен момент. Освен това те имат почти неизчерпаем на от от начини да принудят политици и властимащи да правят каквото ДД поиска, като искам специално да кажа, че единици са наистина насилените. Огромното мнозинство с радост и удоволствие се продава. Още нещо. Тъмните ще мимикрират, ще се правят на светли още повече и ще се опитат да превземат програми на светлите, вече го правят и успяват, защото разпознаването все още е много слабо.

Искам да припомня и факта, че миналата година Путин официално произнесе главната конспиративна версия, оповестявайки я публично в световен мащаб. Че Западът се управлява от демонични сили. И така той постави съвсем конкретно нещата в светлината на екзистенциалния духовен процес. Оттук насетне фактите само могат да застават по местата си. Че папата говори за трета световна война, сякаш се радва, че има възможност. През миналата година много ясно се показа световният прелом, който ще продължи и тази година със увеличаващо се въздействие.

Част от подчинените на Запада световни региони и отделни държави отказаха да продължат подчинението. Фактически по континенти съюзници на Запада останаха буквално англо-американските васални територии, към които спада и България. В Азия само Япония и Южна Корея, частично Сингапур и Индонезия останаха със Запада. В Южна Америка само Чили. В Африка нямат съюзници. В Близкия Изток всички се обърнаха срещу хегемона. Най-интересен е Израел. Който изцяло зависи от американското лоби. Уж здравата национална коалиция се разруши при непреодолимите противоречия, които предизвика войната в Украйна, която принуди Израел да се определи за или против нацизма. Задача, която се оказа твърдо непосилна и събори правителството, като върна Нетаняху (израелският Бойко Борисов) на власт. Тук само още веднъж се доказа, че Западът освен демонски е и нацистки, защото в противен случай Израел никога нямаше да се налага да върви срещу себе си.

Основен извод е и факта, че Путин бере плодовете на премерената си и много разумна политика през тези 20 години от новото хилядолетие, защото редица световни лидери открито застанаха на негова страна, отказвайки да продължат да служат на хегемона срещу Русия. Това е геополитически успех номер 1 на Путин! Той беше създал здрави и градивни отношения, които сега му се отблагодариха.

На всички трябва да е ясно, че глобалният процес в света е подчинен на главната задача на Запада – унищожение, разпарчетосване и усвояване на Русия. Което е абсурд, няма да се случи никога при никакви условия и тук катастрофират всички експерти, които нямат духовна представа за бъдещето. Западът не се крие. Редица анализи в 2022 година показаха намерение за разпад на Русия. Този разпад е залегнал в главните им геополитически доктрини за новата година и в разписанията им до 2030 година. Вижда се колко много анализиращи процесите в света стъпват върху това очакване Русия да бъде победена и разграбена. Няма да стане, повтарям го!

Анастасия Гешева