19.04.2024

Парламентарните партии не са честни и открити към българските избиратели, а са едни клики на схемаджии и гнусни продажници. С вашите действия и бездействия господарите ви от САЩ и ЕС ни третират, като хора втора категория! Това не се прощава!

Поредните извънредни парламентарни избори са единственото решение, за да сложим край на това политическо безумие с тези партии. Те трябва да получат заслуженото, едните да престанат да съществуват, а другите да изпаднат в миманса за поддържаща роля. Каква е политическата логика, след като не могат да се договорят да се коалират за правителство с първия или втория мандат, но евентуално биха се сдушили с третия мандат? Хайде холан, не ни правете на идиоти, каквито всъщност сте всички вие!

Ще дадете шанс на Янев да бъде мандатоносител, защото е петимен за власт, като за последно, апропо БВ ще гледа парламента следващия път откъм жълтите павета, а вие да не носите отговорност, за да не натрупате негативен пасив и да оттечете в канала на политическото небитие. Няма такова животно като експертен кабинет, на националното спасение или както си щете го наричайте, защото всички вие ще го подкрепяте, т.е. ще изпълнява вашите прищевки и ще бъде тотално зависим, иначе си отива.

Това сте вие, шарлатани и дребни политически играчи. Избори и то до дупка, това е спасението! Справедлива България поема курс към предсрочните парламентарни избори!

Димитър Шивиков