18.04.2024

Пред вратата на Китай се изви опашка от чакащи визити при Си, същото е и на телефона му, чакат го да им звънне някои. Главно европейците се наредиха на тази опашка, а след вчерашното изявление на главната Урсула, че бъдещето на ЕС е с Китай, възникват редица интересни тези.

За мен това не е никакво паническо спасяване на Европа чрез Китай, въпреки, че все повече хора, включително у нас, започват да ядат директни китайски пари.

Става дума за тъп опит да се намесят в новоооснованите нови руско китайски порядки.

Глобалистите не знаят как да градят, те могат само да рушат, да е ясно и това е признак, по който можеш да ги познаеш. Да вбият клин между Китай и Русия им е стара политика, сега наивно я активизираха. Не просто са закъснели, отчайващо изостават, което ги изнервя до смърт.

Ще дърпат Си да го отклоняват от Русия.

Хубаво, знаем, че Китай и Русия са съюзници по неволя, не по естествен път, но все пак представата, че Си Дзинпин ще бъде изкушен да остави руската си ориентация, за да приеме евро атлантическата, е просто потресаваща, а аз искам да уверя, че САЩ и ЕС точно това си мислят, че ще постигнат. Юаните тръгват по междудържавните разплащания, връщане назад няма.

Тъй като антиглобалистите не могат да мърдат, притиснати от лавинообразния ход на световните процеси, изглежда така, сякаш всичко е свършило и Сорос е победил навсякъде.

Истината е, че в ДД тръгна вътрешна война на противостояние и оцеляване, която се изразява в много посоки – финансова, икономическа, трансхуманна. За тази вътрешна война аз говоря отдавана. Може да се нарече гражданска война в Дълбоката Държава. Тя само ще се ускорява през годината. Отново да уточня, ДД има свои филиали във всяка държава в света, по-силни или по-слаби. Навсякъде се забелязва този вътрешен конфликт, някъде силно, някъде слабо.

У нас обаче е много интересно. Нашият филиал е особено стабилен! Гражданската война тук не е помислена даже, за разлика от Франция, Грузия, дори твърдият бастион Израел. Ние сме супер вярна крепост на ДД, никой не смее да гъкне по вертикалата и хоризонталата на властта. Нищо чудно, че ни готвят за команден център и пушечно месо. Всички партии са предупредени, че ако не подкрепят войната срещу Русия с жива сила, ще бъдат унищожени с черен пиар и разправа. В България е интересно и още нещо, задълбочаване на китайското финансово моделиране на обществото. Понеже все пак ние сме и твърда проруска крепост, то при нас натискането идва и от Запада и от Китай. Твърде съществени ставаме! 😁

Анастасия Гешева