09.05.2024

През настоящата година главна трудност ще бъде дезинформацията. Ще станем свидетели на може би най-големите дезинформации до момента. То друго оръжие не им остана. Лъжите така или иначе им вършат най-добрата работа. Комично е, че в ерата на изключителната информираност чрез интернет, непозната досега на човечеството, преживяваме и най-голяма дезинформация. Значи отново се повтаря законът. Онези знаят какво идва и правят всичко възможно да отклонят хората от него. Чрез лъжи.

В допълнение към информацията, която от сутринта циркулира, че Нетаняху има намерение да изсели палестинците от Газа и да насели района с евреи, което го казаха още в началото като причина за тази война, като координатор на този план е бившият английски премиер Тони Блеър, висш представител на ДД, палестинците ще бъдат заселвани в…..Европа. В Европа!

Чувате ли, Шенгенци!? Ето защо се разбързаха с тъпия пиар за Шенген за България. И не само. Ако този план успее, последствията ще бъдат катастрофални за Европа, но пък ще доведат до сваляне на много правителства, все умни и красиви. Припомням, че Урсула е предлагала лични подкупи на Ал-Сиси от Египет и на йорданския крал, за да приемат палестинците у тях. Подкупите са били съответно 10 и 5 милиарда евро.

Анастасия Гешева