20.04.2024

А, добро утро

Не посмях още в първия ден на освобождаването на Бахмут да драсна два реда, защото има и такива, които вият дори и когато споделяш истината. Та не ми се искаше да им вдигам и без това високото им кръвно. Та, сега мога с ръка на сърце да им честитя прочистването на тоя град. Иначе, мисю Дзеленски беше спретнал некаква контраатака или контраофанзива да покажа на света, че топките са му на място. Да, ама излезе, че въобще не си намери топките. Затова и може би, обикаля света, току виж му пришият некакви топки.

Надам се, нешито журналя да изпратят некой пишман-репортер къде да ни запознае от близо и на живо с хопстановката у Бах Му Т… опките, че имам усещането, че топките на наркоманчето хартисаха у Бахмут.

Също така знам, че е много трудно да излъчиш репортаж от място, където да сега си свирил за другия отбор и изведнъж – бау… треа да признаеш, че другия отбор ти е духнал под опашката и всичките ти мокри сънища са си останали несбъднати. Ама па и то си беше една пропаганда, как ей сега, Дзеленски ще вземе едно кило кока и ще оди да разпердушини освободителната армия на Русия в Бахмут.

А, за да освободиш такъв град, сигурно е имало много жертви от страна на сражаващите се за запазването на града. Да де, ама никой нищо не дума за жертвите измежду военните украинци и западни /американски и еврогейски/ наемници. Само ни подхвърлят, че при някаква страшна руска атака са загинали двама цивилни и са ранени четирима. Ало, ами вие военните не ги ли броите, или вече не можете да им фанете бройката?

А, помните ли, че в началото на Специалната Военна Операция, американските ни братушки ни уведомиха, че Русия нема да издържи и две-три седмици, а вече година и нещо Русия им разказва играта по всички фронтове. После ни викаха, че руските войничета събирали и крадели перални за да им изчоплят чиповете за да си поддържат техниката и самолетите. Ей, тия перални страшна работа свършиха. Слава на пералните Сигурно в историята ще кръстят тази война на САЩ, НАТО и ЕС с Русия – войната на пералните.

А, много им поздрави от мен: Дедо Мажд Алгафари