26.04.2024

Анастасия Гешева

Смешно е да се наблюдава как хората, които се борят за правото на така наречения „свободен пазар“, пазарна икономика, нещо несъществуващо, всъщност сътрудничат и избират тоталния икономически монопол на глобалистичната псевдоикономика.

Смешно е да се наблюдава как антикомунистите всъщност се оказват върли тоталитарни хора на демократичния тоталитарен режим. И смешно е да се оказва, че тези като мен сме борещи се именно за това, за което атникомунистите смятат, че се борят, а всъщност налагат обратното. Ако ме разбирате. Цензура, корпоративен монопол, репресии, тотален контрол върху политиката – на постиженията на западната система ще зависи и Сталин!

А у нас вече завижда!

Смешно е да се говори за западни демокрации като световен политически демократичен модел. По-голям авторитарен стил на управление и колониален режим от ЕС не е имало в историята на Европа. Толкова е смешно, че за съжаление води до това, всеки твърдящ, че има западна демокрация, да се оказва безумец.

Добре. Западните „демокрации“ практикуват политически ГМО, у нас са особено екзотични. Но Животът отвръща със същото по сила противодействие. И вече ставаме свидетели как крайно леви и крайно десни националисти се обединяват в едно, за да противодействат на обединенията на глобалистките манджи. За да изясня по-добре ситуацията, ще дам пример какво се случва вече и във Франция и в Германия, а след това и навсякъде другаде.
Все едно Адолф Хитлер и Карл Либкнехт да се обединят в една партия и да управляват заедно.
Все едно Филип Петен и Мориз Торез да се обединят заедно.
Все едно Александър Цанков и Георги Димитров да се обединят.

Да, това идва. Като отговор на бруталната глобална либерална репресия над човека, Природата, Живота и Свободата.

Анастасия Гешева