02.05.2024

9 ноември. София.

Аз и колегата ми Васил Петев, разбирай „АФЕРА“ и „МЕДИА МОЛ“, отиваме в Парламента. По работа. Работа, която отнема не повече от половин час.

За да влезеш в Парламента, това е занятие все едно влизаш в ЦРУ. Сравнението е удачно, тъй като целия парламент и власт са подчинените и надупени на Американското Посолство.

Трябвало да имаме заявена акредитация от миналата седмица за тази седмица, от нам си коя седмица за нам си коя седмица.

Търсим вариант и той се оказва иначе много елементарен. Депутат трябва да посочи име на гост на входа, за да му бъде издаден пропуск.

Колкото и парадоксално да звучи, депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев сочи имената ни – на Веселина Томова и Васил Петев като гости.

Когато обаче пресаташето на ГЕРБ Никола Николов разбира, че става дума за … Веселина Томова, забранява на Пламен Тачев да ни сочи като гости, защото Томова била от сайта АФЕРА, който ги плюел.

Опитвам чрез втори вариант – депутат от ДПС. Той нарежда на пресаташето на ДПС Велислава Кръстева да бъдем посрещнати.

През това време пристига едно младо любезно момиче на гишето, където ни издават пропуски и влизаме в сградата на Парламента.

Любезното момиче ни върти през купища коридори и асансьори и се мотаем ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА поне 15 минути. През това време дори се срещам случайно с депутат от ПП/ДБ от Варна, с когото се познавам от години, и разменяме бърз разговор.

Продължава момичето да ни върти из коридори и асансьори, докато накрая ни докарва до … забележете до какво! … до обратния на този вход от който влизаме, където ни чака – Кой? – пресаташето на ДПС Велислава Кръстева, на която е казано какво да прави иначе.

И какво прави Велислава Кръстева от ДПС? Посочва ни входа пред който се отзоваваме, служителят ни казва да пуснем в един процеп ПРОПУСКИТЕ СИ и излизаме …. НАВЪН пред сградата на Парламента.

„Заради вас ще ме уволнят!“ обръща се към мен пресаташето на ДПС Велислава Кръстева.

„И за какво ще те уволнят пък точно заради нас?“, питам остро. – „Искаше се само един депутат да посочи имената ни като гости и толкова“.

„Е, да де, ама след ПАНАИРА, няма кой да ви посочи!“, отвръща пресаташето на ДПС Велислава Кръстева.

„Какъв панаир, бе?! Кой е правил панаир?“, процеждам ледено, защото ако си отворя устата няма да има спиране.

Така АФЕРА и МЕДИА МОЛ буквално бяха изхвърлени от Парламента с мръснишка интригантска врътка на ДПС.

И сега да ви го кажа в прав текст:

Страхува ли Томова, страхува ли ви?!

Зор никакъв нямам да се мандахерцам в тая гнилоч, наречена Парламент. С моя колега и съдружник имахме работа в Парламента точно за половин час и затова предприехме това безумно „приключение“ да влезем в тази сграда.

Веселина Томова хора не яде, нито стреля по депутати. Веселина Томова знае кога, как, къде и по какъв начин да „стреля“ с други начини и с журналистиката си по властниците.

Фактът, че като пълни ПЛАШИПУТАРНИЦИ определени депутати и СЛУГИНСКАТА ИМ ПРИСЛУГА се насраха от страх от Веселина Томова и Васил Петев е истинско признание за това, което правим като журналисти.

Но някои очевадно не са разбрали, че който се ебава с АФЕРА, добро не е видял.

Животът е въртележка, нещастници! Да не стане така, че да се наложи до АФЕРА и МЕДИА МОЛ да опрете!

Много здраве на Пеевски и Доган!

Апропо, предаде ли ви вашето пресаташе Велислава Кръстева, което ни врътна, че съм „много джиджана“ и палтото ми е от … Истанбул?! Питаме, да не би да е забравила.

Много сериозно се объркАхте с АФЕРА! И предстои да го усетите.

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

afera.bg