17.05.2024

Ох, много ми е смешно, когато лумпените от ПП разкриват схемите на ГЕРБ, при положение, че управляват с ГЕРБ! Няма ли кой да му каже на Асенчо да не се излага, че не се търпи!

Нашето общество трябва да се подготви за следното. Много скоро ще дойде край на Украйна, който обаче няма да изглежда като край. Но ще е край. Във връзка с това, ние ще трябва да водим война, при положение, че войната ще е свършила, но не и по информация на медиите. Тоест, ще участваме в инсцениране продължаването на войната в Украйна, при положение, че тя ще е приключила и то в полза на евроатлантическия враг.

Понеже сглобката я държи само ситуацията в Украйна, предупреждавам, че идва невиждано лъжене! И още нещо. Засега се отмества опасността от изпращане на войници от България, но все още не се е разминало и аз не говоря за доброволците, които са съгласни да участват в корпуса на многонационалните сили на НАТО за мисии в Украйна.

На първо четене срещата по Украйна в Саудитска Арабия се явява пълен провал за Украйна. Все още няма яснота какво е станало зад кулисите, но пред тях има просто едно отбиване на номера. Няма изявления на страните по срещата, приетата обща декларация повтаря Бла Бла цялата пропаганда за мир и териториална цялост на Украйна. Обаче се знае, че са проведени срещи на различни малки гручички между участниците и на тях НЕ Е обсъждана Украйна.

Уж е предложен нов мирен план от Саудитска Арабия, но аз мисля, че това е било следващото звено в договаряне разделението на Украйна и прекратяване на конфликта там. Изводът го правя в резултат на единствената (и на Медведев има) официална реакция на Русия, от Песков, говорителят на Путин, че Русия няма причина да прекратява огъня в Украйна. Същото пише неофициално и Медведев в Телеграм. Единственото засега уведомление за същината на договореното дава WSJ, който пише, че планът на Зеленски по мирно регулиране чрез изтегляне на руските войски от цялата територия на Украйна, е БИЛ ОТХВЪРЛЕН НАПЪЛНО В ДЖИДДА.

Съдбата на Украйна вече е решена и на Запад! Тя ще бъде разделена на 2, като източната част ще отиде към Русия. Което Песков вчера коментира в интервю за Ню Йорк Таймс, че Русия ще защитава ВСИЧКИ СВОИ ТЕРИТОРИИ. Припомням, че Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон са официално руска територия по силата на проведените есента миналата година референдуми. Западът официално не ги признава, но в Джидда формално точно това се е случило, негласно съгласие с Русия. Припомням и това, което написах вчера, че срещата в СА, инициирана от САЩ, е фактически невидима среща САЩ – Русия. В интервюто за американския вестник Песков казва и още нещо, че догодина Путин ще спечели изборите с 90%. По този въпрос ще говоря много и занапред, засега го споменавам само в контекста на скрития смисъл на преговорите по Украйна, където присъстваха големи члена на БРИКС като Индия, Китай и Бразилия. Много ми се иска да изпратя отново сигнал към нашите управляващи, не че палачинката се обръща, а вече се обърна!

Обръщам внимание, че американските водещи медии, които да изцяло във властта на глобалистите, ги пишат и говорят тези работи! У нас какво става?

Анастасия Гешева