20.04.2024

Положението е много сериозно!
Така е сбъркано всичко, че колкото повече се разкрива зловредното влияние на глобализма върху света, толкова по-страшни неща лъсват. Смятам, че все още нищо не сме видели и многократно през годините съм писала, че ще се изправим пред страшна картина за живота на човечеството, с която ще трябва да се справим, да приемем и да преодолеем. Гняв и ужас от делата им тепърва ще се генерира в световен мащаб. Чак след това ще можем да говорим за някакво истинско развитие в другата посока.

Не съществува друга държава освен Русия и друг лидер освен Путин, които да вършат реални физически действия от позиция на власт и сила срещу хидрата на глобализма. В чест на една приятелка, ще кажа, че Виктор Орбан е следващият след Путин лидер, който предприема или се готви да предприеме реални действия. И продължавам да държа Тръмп във фризера!
Едно уточнение.

Антиглобалист, който не признава, или не може да види и признае Русия за водещата антиглобална сила, не е никакъв антиглобалист. Или е обикновен глупак, или е невежа, или е програмиран в матрицата на Шваб-Спрос-Гейтс и му се вижда истинското лице зад антиглобалистка маска.

За Русия, за Путин и за лявото ми предстои още много пъти да говоря.
Глобализмът на ДД е тъмен, антицивилизационен и античовешки. Това е ясно. Той се е наложил посредством изграждането на мрежи на влияние, точно както паякът изгражда мрежи. Светът е обвит почти до смърт от мрежите му. Но почти. Спасението е в два варианта или комбинации между тях.

Или ще бъде унищожен паякът, това са двата центъра на ДД – Лондон и Ню-Йорк. Само тогава ще паднат оковите на всички останали народи.

Или ще бъде създадена паралелна мрежа, която лека полека ще освободи народите от тяхната мрежа и ще ги включи в другата.
Има и комбинации тук, но едно мога да заявя – Владимир Путин работи и по двата варианта! И резултати има и по двата варианта. Само той реално работи по въпроса. Това е основата за достатъчен праг на доверие и присъединяване към антиглобалисткия фронт. Да, вече говоря за фронт, защото горещата война е една засега, но всички други видове войни – психическа, психологическа, информационна, духовна – тези войни вървят с пълна сила и всички участваме в тях.

Мрежата на глобализма е създала паралелен илюзорен (тоест изкуствен, несъществуващ) свят. И е много тежко.
Ако можеха, глобалистите щяха да сложат такса за Слънцето! Факт е, че Гейтс вече обяви такова намерение. Иска да затъмни Слънцето. Познайте кой и как би „пускал“ светлината му към човечеството. Не че срам нямат! Не че са нагли до смърт!
Те са лоши.

Естествено, че има надежда!
Всичко живо се задейства и тепърва ще се задейства. Крайно време беше, на ръба на пропастта сме.

Анастасия Гешева