20.04.2024

В петък, 8 юли, в „ЕвроДикоФ“:

Те просто ни се подиграват! Как ВВС остави на поста му Иван Гешев при това с 16 на 2 гласа. Коментар на Доротея Дачкова от в. Сега.

От Гърция включваме Богдан Милчев. Как гърците намалиха драстично жертвите по пътищата, а ние само си говорим, включително и новата власт, която повече от 3 месеца не внесе проектозакона за пътищата.

Звучи като виц, но май е истина. България е с добра икономика и затова трябва да й се намали помощта с 1 млрд. лева от Брюксел, а Германия е с лоша икономика и на нея трябва допълнително да ѝ се помогне – коментар на евродепутатката Цветелина Пенкова. И в тази връзка как Бойко Борисов по този въпрос си вкара най-кошмарния автогол в политическата кариера.

От Лондон Мария Спирова – защо едва сега лъжецът Борис Джонсън си подаде оставката?

Енергийният експерт Васко Начев – много или малко са 83 млн. лева печалба за Балкански, Турски, Руски или какъвто искате поток за 2021 година. Истината за танкерите с втечнен газ.

Фирмата на Сашо Дончев окончателно спечели делото срещу РИОСВ-Варна. Какво следва оттук нататък с добива на газ в Добруджа?

Блудният син Николай Хаджигенов – сега накъде?

Бившият шеф на Кинтекс Александър Михайлов за скоростните назначения в редица държавни фирми и за една голяма оръжейна афера за 200 млн.

Генчо Начев – милионерът-доктор на държавна работа – да бъде уволнен или да бъде даван за пример? Да, печели милиони, но по кой начин?

Агонията, наречена кабинет “Асен Василев” – с кого, дали и докога?

Петък, „ЕвроДикоФ“, 20:00 часа