28.03.2024

Тъй като наблюдавам с болка гърчовете на сръбския президент Вучич под ботуша на евро-атлантическата хидра, който скоро ще обяви вкратце, че Сърбия признава държавата Косово, искам да кажа нещо много ясно и точно.

Вече не е необходимо ежедневно да доказваме, че ДД съществува и ни управлява. Това е факт. Че тази ДД е англо-американска ОПГ, няма съмнение за нито един знаеш човек. Че всички управляващи държавите (не политици, а управляващи, политици почти няма вече) са изцяло подчинени на този октопод също не е необходимо да се доказва.

Но всеки управляващ трябва да знае, че ЕДИНСТВЕНИЯТ, който може да го защити от ОПГ-то е собственият му народ и никой друг!

Изключвам продалите се по душа, те са извън интереса ми, те са загубена кауза.

Говоря за тези управляващи, които изпълняват насила заповедите срещу народите си. Ако такъв управляващ се реши да се опре на народа си, само и единствено тогава той има шанс за политическо и човешко бъдеще.

Само общата национална подкрепа срещу ДД може да крепи един управляващ за успех.

В случая на Вучич, на него му предстои да извърши чудовищно национално предателство като приемайки плана за Косово на ЕС и НАТО, фактически ще оневини последните за войната им срещу сръбския народ през 1999 година, ще предаде и правото на всички антиглобалисти, тъй като съдбата на Югославия е основен мотив за трибунал срещу англо-саксонците.

Ако Александър Вучич е предател по душа, нищо повече не може да се направи, той ще бъде низринат с цялата пасмина античивеци. Ако обаче върши действията си срещу Сърбия и Русия под натиск, то той има шанс само ако се опре на плещите на народа си. Който, сигурна съм, ще го защити с целия си физически и нефизически арсенал.

Търсят се управляващи, които ще се облегнат на народите си, а не на банковите си сметки или на страха!

Анастасия Гешева