08.05.2024

Анастасия Гешева

Все още никой не е казал С КОГО се е срещал Тагарев в САЩ. От Пентагона ли е, от Белия дом ли е, от Луната ли е? Забележете, оповесвяват пътуване и след това ВЪВЕЖДАТ в политическото пространство „решения“, за които нямаме никаква представа кой ги е вземал. Събудете се! Изобщо не ме учудват бръщолевенията на малоумника Тагарев, той планът за война на НАТО с Русия изтече в Билд преди няколко дни. Тагарев повтаря дословно програмата за войната, изнесена от Билд. Което означава, че срещите му във Вашингтон не са били с американската държава, а с наднационалната структура, тоест, с хегемона.

Всеки малко поне грамотен, за експертите да не говоря, разбира, че този план от Билд е фантасмагория. Не защото не могат да измислят чудовищни неща, а защото с нищо не могат да ги постигнат. На НАТО и продънения наркоманизиран, педофилизиран Запад не му остава нищо друго, освен да се зъби и да заплашва.

С какво ще я биете Русия бе, смешници? България с какво точно ще я бие? При положение, че всички видове оръжия и родове войски на НАТО бяха ощавени в Украйна, сега ги сгъват и пред Червено море. Не сме идиоти!

Форумът в Давос отдавна е сборище на вещери, но тази година очевадно го показват пред света. Просто е престъпление към собствените души на хората, които не могат да видят тъмнината там. Аз спестих десетки клипчета с отявлени простотии, вещерства и грозотии, които изтекоха от там, но интернет е пълен с обилна информация какви са, какво говорят и правят. То принципно не е нужно нищо друго от Давос, освен да чуеш българският пингвинариум, включващ и единствения жираф сред пингвините – Габриел. Ако забелязвате, в Давос отиват само представители на изключително прогресивната партия в деволюцията у нас – ПП. Защото аз много отдавна забравих, че Габриелът е била от ГЕРБ. Не е била, била е докато трябва да е от ГЕРБ, като спре да трябва, става каквото трябва – тротинетка, рамка за врата, трол. Тази година, понеже е изключително светло, Давос просто си показа истинското лице. Зависими хора, зомбирани дела, липса, ама пълна липса на здрав разум, на човешко лице. Еднакви изказвания, еднакви теми, еднакво поведение у всички. У всички! Разбира се пингвинът от Аржентина изби рибата като заяви, че щял да унищожи социализма. 😁😁😁 Тоя е като тресчица, паднала във водопад, която твърди, че ще спре водопада. Айде да видим! Идиоти пълни!

Интересно, феномена не го ли канят в Давос, нали е най-големия и най-умния у нас? 😄 Както казах, темите на Давос бяха едни и същи до припадък. Нямаше нужда да харчат толкова пари, можех и аз от вкъщи да им кажа какво точно ще говорят. Аз основните теми на това сборище на световните върколаци ги посочих преди няколко дни. Днес искам да обърна внимание на един съвсем тривиален факт. Че главните заплахи за света са Путин и Тръмп. И заради тях двамата ние трябва да се ваксинираме, да си пребием икономиките, да спрем да дишаме, за да спасим биоразнообразието и планетата

В общи линии с това се изчерпва дневния ред на глобалистите на пореден Давос. Но да видим. Тръмп да е заплаха пак, означава, че глобалистите изостават от процесите в света с поне 8 години. Аз твърдя, че с векове изостават, но рационално в момента 8 години. Щом като за тези 8 години те не помръднаха в развитието на враговете си, а се укрепиха в още по-голям застой. Тръмп и Путин отдавна не са нито единствените, нито най-добрите пробиващи гнусната смърдяща западна система.

Мога да изброя поне 10 души от Африка, Азия и Америка, които са по-млади и още по-решителни за борба с хидрата. От Европа не мога да изброя 10 души, мога 3-4. В България не мога засега да изброя нито един. Говоря за обществени лидери, политици, държавници. Даже Буркина Фасо има, България няма! Да не говорим изобщо за процесите в света, за които Давос се прави, че не съществуват, защото сборището все още си мисли, че то командва планетата. Все още мислят, че всички могат да купят, извратят, убият. Че ще извадят гейовете отпред, нормалните ще стъпчат и готово. Готово, ама не е готово! 😁 Русия и Тръмп да са главни заплахи все още означава, че ти си заспал някъде по пътя. Това е положението!

Исках да кажа с този дълъг текст, че само фактът, че в Давос канят нашите идиоти, говори за качеството и същината на Давосът. 😂😂😂

Анастасия Гешева