24.04.2024

Анастасия Гешева

Докладът на ЕК за състоянието на банките в България показва, че имаме финансова стабилност, която на фона на всеобщата евро-атлантическа лудост и разрушителната икономическа политика на ЕС, е направо невероятна. Въпреки всички катаклизми, с които натовариха обществото в последните 3 години и въпреки предателската политика, която водиха ПП, банковият сектор има стабилни резултати. А това означава НАЛИЧНОСТ НА ФИНАНСОВ РЕСУРС. Който разбира се може да бъде издоен за нуждите на Урсулите в ЕС, които безнадеждно погрешно управляват финансите на съюза, като парите за Украйна не са най-големият проблем. Без да увъртам ще го кажа ясно – Малка невзрачна и много бедна България разполага дори при безумните обстоятелства, при които живее, с финанси, които са изключително нужни и моментално ще бъдат всмукани от всепоглъщащата паст на евро-олигархическто чудовище, ако за един миг дори станем член на еврозоната и приемем еврото.

Доказано наши „родолюбиви“ политици от ПП и ДБ, но не само, са поели финансови договорни ангажименти България да бъде всмукана чрез еврозоната.

Застрахователният бранш е само едно от доказателствата. За разлика от другите стани членки на ЕС България все още има с родни български застрахователи, докато в други страни членки отдавна застраховат корпоративни наднационални застрахователни компании с трансатлантически произход. Нещо повече, проверката на състоянието на застрахователните компании у нас за миналата година показва същото – финансова стабилност, предвидимост, сигурност, все неща, които са изключително неприятни за глобалистите, нищо че те използват същите думички, но влагат друго значение в тях.

Доказано цялата държавна машина е приведена в състояние на скачване с еврозоната. Пеканов, изпълнител на плановете за България в качеството му на вицепремиер по разпределяне на евросредствата, хич не се посвени да каже, че през август тази година вече ще можем да се разплащаме в евро.

Освен държавните чиновници, които изпълняват тотално заповедите, които се получават по имейла от ЕС в институциите за управление на България, съюзници на присъединяването ни към еврозоната са всички клонове на бизнеса ни, които са свързани с чужди компании, с евро-атлантическите кръгове у нас, и всички, които работят против интересите на народа. Техните цели в приемането на еврото нямат абсолютно нищо общо с икономическите цели на България. Тези кръгове и хора търсят единствено и само лично и/или корпоративно облагодетелстване, изпиране на пари, вземане на нови кредити, нищо друго не целят. Понеже европейските чиновници са същите като нашите, но в суми умножени по 10, а европейската съюзна мафия е същата като нашата, но в пъти по-богата и овластени, то се получава малък, но за сметка на това много съществен парадокс – Малка, невзрачна и бедна България ИМА ЖИВИ ПАРИ И ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЗЕТИ!

Това е една от трите основни причини за бързането за приемане на страната ни в еврозоната.

Другите две са съответно опоскване на валутния борд (чисто живи пари с покритие) и възлагане върху българския народ на съответната част от общото вътрешно задлъжняване на страните в ЕС, най-вече Франция, Италия, Искания, Португалия, и Германия. Тоест ние ще плащаме техните дългове.

България, при всичката брутална политическа мафия, която управлява от 33 години, в момента има ВТОРИЯ ПО СПАД вътрешен дълг в ЕС! Ето това никоя урсула не може да ни прости! Както бяхме НА ПЪРВО МЯСТО В ЕС ПО НЕЖЕЛАНИЕ ЗА ВАКСИНАЦИИ НА ОБРАБОТКА (ПО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА!!!) , ТАКА ПО МАЛЪК РАЗМЕР НА ВЪТРЕШНИЯ ФИНАНСОВ ДЪЛГ СМЕ НА ВТОРО МЯСТО В ЕС.

Този факт е направо влудяващ глобалистите и те правят и ще направят всичко възможно да вкарат държавата ни във финансовия концлагер на демократическата диктатура. И ние не само няма да имаме вече живи пари, но и ще загубим националния си суверенитет чрез ликвидирането на собствената валута.

Тук пресичам всякакви опити за разсъждение по държавния суверенитет във финансовия смисъл като упътя всеки, желаещ да оспори смисъла му, да провери кои народи в ЕС не са членове на еврозоната и живеят чрез собствената си валута.

България е единствената държава в ЕС, която има възможност да отхвърли еврото чрез народно допитване, а не чрез политическо решение. И това няма да ни простят. Всяко саботиране на референдума е фактическо съдействие на глобалистите.

На фона на приетите в ЕС разрешения за поставяне на брашно от насекоми в брашната, пастата и различни готови хранителни продукти, предвиждам бум на мелниците и продажбата на смляно пред очите ни брашно от ЖИТО. Пастата може да се прави в домашни условия. Не знам дали си дават сметка в ЕС какъв спад ще имат хранителните вериги след въвеждане насекомите в менюто на съюза. За България не се притеснявам. Малък народ, близо до земята, преминал какво ли не, насекомите ще бъдат изхвърлени директно. Е, ще има изключения – евро-атлантиците, кифлите, англоговорящите с децата си български родители и разбира се някой друг инфлуенсър. Но ще го преживеем

Анастасия Гешева