28.03.2024

Бойко Борисов:

Никакъв проблем България не може да има, ако лидерите на ГЕРБ, ДБ, ПП и ДПС направят управление. Какъв проблем ще има България? Всички показатели ще бъдат нагоре!“

Ще гласувате, баламурници, а?!

Сто пъти ви го написа АФЕРА – МАЧЪТ Е НАРЕДЕН! НАРЕДЕН ОТ ХЕРО МУСТАФА С ГЛАВНОТО УЧАСТИЕ НА РУМЕН РАДЕВ И БОЙКО БОРИСОВ!

„Никакъв проблем“ нямала да има България ако Боко направи управление с ДБ, ПП и ДПС, вика Боко Тиквата.

Ами няма да имат проблем, проблем няма да имат лапачите, които и досега ни ги реди американското посолство за „управление на България“.

Но, вие, баламурници, вие ще имат голям проблем!

Защото мълчите като смазани, жалки роби и ви е шубе да пометете тия лицемерни уроди – всичките!!!

С всичките си действия Румен Радев и протежетата му, и правителствата му, и копринковско-узуновите му кръгове, редени от Георги Гергов, /ако не знаете, да ви обадя, че се готви и политически проект на Радев, който се организира от Георги Георгов!/ доведоха Бойко Борисов и кохортата му отново на власт, че и го изпраха!

„Новия“ тюрлюгювеч, дори нескриван от надупения пред американците Боко Тиквата, вече е готов – ГЕРБ, ДБ, ПП, ДПС, в добавка могат да си вземат и още който Херо Мустафа им рече.

Под великодушния поглед на надупения, страхлив, ЗАВИСИМ, унизително жалък президент Румен Радев, който не смее до тоалетната да иде без да целуне задника на американския посланик.

България никога няма да има своя Орбан! Защото няма мъже! Плашипутарник до плашипутарник!

Веселина Томова

https://afera.bg/