03.05.2024
Екатерина Димитрова

Екатерина Димитрова

ОХ, ОХ, ОХ!!!

Понеделник сутрин, Максимилиан Робеспиер без да знае, ми достави емоционален оргазъм. Ще ви призная – за 20 те години, в които следя политическия климат в БГ – тоест съм обществено ангажирана, съм си създала три групи ТИПАЖИ. Такива с апетити към политически възход.

Първия и най – низш такаъв наричам Групата на Плужеците. В тази група попадат едни особено гадни за мен човешки индивиди.

Плужек по нашия край, наричаме голите охлюви. Те са месести, сочни и отделят мнооого слуз. Гадни животинки… Съжалявам… не мога да си кривя душата.

Плужека пълзи, лигави се, има грозна мазна визия и иска всичко младо и зелено да усвои. Типажът Плужек, се залепва за всяка идея, персона, или икономическа чешмичка за да си поддържа влагата за плюнките.

На корицата на тази група обществени персони седи не кой да е а д-р Пасков. Не се чувствам лицемер, казвала съм си мнението на ветеринаря на собствената му стена.

Всеки път когато чуя прескрипаният му гласец… ми идва да извикам – ОХЛЮВ!

Обаче в името на омаяните бабички от чиито пенсии се изхранва посредством различните онлайн канали за превод на финансови средства го преглъщам, махвам с ръка и си казвам:

„Абе вече не останаха пенсионерки да плащат. Тури му пепел…“

Да ви кажа, ако искате да ограничите фитириите с пипер, корнишони и разсад от голи охлюви поръсете пепел от огнището. Стар народен приом за борба с вредители – пълзящи.
Никога не съм чувала НИКОЛАЙ МАРКОВ да коментира този наш псевдо анализатор, псевдо политик и в крайна сметка псевдо -ветеринар.
Но тази сутрин бях почерпена 🙂
Найс А? 🙂
„Загрижен съм.
Пламен Пасков нарича държавното ръководство на Русия „прогнилата кремълска власт“ като и „кремльовската банда, шайка“. Тази реторика удивително съвпада с неонацистката, удобната, политкоректната. Приемем, че господин Пасков е преживял еволюционно развитие в неизвестна посока или деволюционно развитие в напълно известна такава. Лично аз му препоръчвам да се върне към лечението на животни и като техен доктор да направи най-доброто, което може за България. Искрено се надявам да разбира поне това, което е учил и да остави всичко друго. Човек е полезен само с компетенцията си.
Пламене, логореята не е устойчиво психическо състояние. Нито денонощното гледане на канали в разни платформи е знание. Да прави прости съждения от хаотичната обработка на всякаква по вид и съдържание информация го може всяко хлапе. Можеш го и ти! Но е време да пораснеш и разбереш, че страстта ти да станеш депутат те превръща в опасно оръжие. Първо за самия теб и семейството ти, което знаеш какво е, а след това и за всички останали. Плътското мъдруване, приятелю, е болестно състояние на духа, които търси отвъд границите на здравия разум. Има неща, които не са за теб. И за мен има такива.
Приятелю, погрижи се първо за себе си! Моля те.“

Какво щастие за ушите ми! Благодаря ви Николай Марков, СЪР!

Екатерина Димитрова